menu Request
×

Chord Pepeh Sadboy - Kowe Neng Endi Kunci Gitar Dasar dan Lirik

129 views
 Capo di fret 4

            F           G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wes suwe ora ngabari..
 E         Am
opo kowe lali..
          Dm
karo janjimu..
                 G
mbiyen ngancani aku..

F           G
 mergo ati iki..
F           C
 ora koyo biasane..
       Dm
kangen karo esemu
      G
kange karo guyumu..

F              G
 uwes pirang sasi
F                C
 kowe ngilang ra ngabari
  Dm
dungaku mung siji
  G
kowe sehat ati..

Reff :
             F          G
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Em       E         Am
 wes suwe ora ngabari opo kowe lali..
           Dm                  G
 karo janjimu mbiyen ngancani aku..
              C                  C
 opo kowe ngerti njero ati iki perih..

             F          G
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Em        E          Am
 wes suwe ora ngancani aku saben bengi
            Dm                  G
 iling janjimu mbiyen ngancani aku..
          C
 tekane ma..tiku..

Musik : Dm..G..Am G F..
        Dm..E..Am..A..

F            G
 lek nyatane wes duwe ganti
 C      G/B     Am    G        F
aku.. lilo.. meski.. ati iki perih
          G
tak ikhlasno..

Reff :
             F          G
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Em       E         Am
 wes suwe ora ngabari opo kowe lali..
           Dm                  G
 karo janjimu mbiyen ngancani aku..
              C                  C
 opo kowe ngerti njero ati iki perih..

             F          G
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Em        E          Am
 wes suwe ora ngancani aku saben bengi
            Dm                  G
 iling janjimu mbiyen ngancani aku..
          C
 tekane ma..tiku..
 Am          Dm                  G
  iling janjimu mbiyen ngancani aku..
           C
 tekane ma..tiku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

            A           B
kowe neng endi.. aku kangen..
             G#m
wes suwe ora ngabari.. 
 G#        C#m
opo kowe lali..
          F#m
karo janjimu.. 
                 B
mbiyen ngancani aku..

A           B
 mergo ati iki..
A           E
 ora koyo biasane..
       F#m
kangen karo esemu
      B
kange karo guyumu..

A              B
 uwes pirang sasi
A                E
 kowe ngilang ra ngabari
  F#m
dungaku mung siji
  B
kowe sehat ati..

Reff :
             A          B
 kowe neng endi.. aku kangen..
              G#m      G#        C#m
 wes suwe ora ngabari opo kowe lali..
           F#m                 B
 karo janjimu mbiyen ngancani aku..
              E                  E
 opo kowe ngerti njero ati iki perih..

             A          B
 kowe neng endi.. aku kangen..
              G#m       G#         C#m
 wes suwe ora ngancani aku saben bengi
            F#m                 B 
 iling janjimu mbiyen ngancani aku..
          E
 tekane ma..tiku..

Musik : F#m..B..C#m B A..
        F#m..G#..C#m..C#..

A            B
 lek nyatane wes duwe ganti
 E      B/D#    C#m   B        A
aku.. lilo.. meski.. ati iki perih
          B
tak ikhlasno..

Reff :
             A          B
 kowe neng endi.. aku kangen..
              G#m      G#        C#m
 wes suwe ora ngabari opo kowe lali..
           F#m                 B
 karo janjimu mbiyen ngancani aku..
              E                  E
 opo kowe ngerti njero ati iki perih..

             A          B
 kowe neng endi.. aku kangen..
              G#m       G#         C#m
 wes suwe ora ngancani aku saben bengi
            F#m                 B 
 iling janjimu mbiyen ngancani aku..
          E
 tekane ma..tiku..
 C#m         F#m                 B
  iling janjimu mbiyen ngancani aku..
           E
 tekane ma..tiku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pepeh Sadboy mudah, kunci gitar Pepeh Sadboy, chord lagu Pepeh Sadboy - Kowe Neng Endi, chord dasar Pepeh Sadboy - Kowe Neng Endi, chordtela Pepeh Sadboy - Kowe Neng Endi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pepeh Sadboy - Kowe Neng Endi, download lagu Pepeh Sadboy - Kowe Neng Endi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pepeh Sadboy di youtube: https://youtube.com/watch?v=EIo2BMCgohU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pepeh Sadboy

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari