menu Request
×

Kunci Gitar Pendhoza - Sabar Kelara Lara Chord Dasar dan Lirik Lengkap

104 views
Capo di fret 1

(Intro) Em C G D
        Em C G D

      Em       C
sabar kelara-lara
       G         D
amergo sliramu lungo
   Em         C
raiso tepa slira,
       G             D
kowe lungo ro wong liyo

      Em       C
sabar kelara-lara
       G         D
amergo sliramu lungo
   Em         C
raiso tepa slira,
       G             D
kowe lungo ro wong liyo

 Em      C
opo aku iki..
 G           D
ora sugih banda
      Em      C
yen kui alesanmu,
    G      D       Em
aku ikhlas lan nerima

Em                 C
 yen kelingan sliramu
                G
marake sirah ngelu
               D
koe nglungani aku  
                 Em
pisah marang awakku
               C
lunga tanpo alesan,
             G
gawe aku kelaran
             D
dasare koe payu 
                Em
opo pancen gampangan
                  C
dalan tresnaku bundet, 
                G
pikiranku wes ruwet
                    D
mending aku ngelalekke, 
                      Em
golek tresna sing liyane
                   C
yen sambat karo kanca, 
                  G
enenge mung kon sabar
             D
atiku dudu bata 
                      Em
sing ra gampang iso ambyar

(Reff)
      Em       C
sabar kelara-lara
       G         D
amergo sliramu lungo
   Em         C
raiso tepa slira,
       G             D
kowe lungo ro wong liyo

 Em      C
opo aku iki..
 G           D
ora sugih banda
      Em      C
yen kui alesanmu,
    G      D       Em
aku ikhlas lan nerima

Em                C
 sabar ikhlas nerima, 
             G
yo wes ora popo
                   D
yen pancen kui jodone 
                Em
yo mesti dibalekno
             C
jane atiku lara 
           G
ning ora popo
                 D
kabeh iki tak tampa 
                 Em
salahmu tak ngapuro
                  C
rasa ning njero dada (njero dada)
          G
ngampet loro (ngampet loro)
             D
kowe malah lunga, 
                  Em
lunga karo wong liyo
               C
opo pancen dalane 
              G
koe dudu jodohku
                 D
duh gusti paringono 
                        Em
dalan padang mring hambamu

(Reff)
      Em       C
sabar kelara-lara
       G         D
amergo sliramu lungo
   Em         C
raiso tepa slira,
       G             D
kowe lungo ro wong liyo

 Em      C
opo aku iki..
 G           D
ora sugih banda
      Em      C
yen kui alesanmu,
    G      D       Em
aku ikhlas lan nerima

      Em       C
sabar kelara-lara
       G         D
amergo sliramu lungo
   Em         C
raiso tepa slira,
       G             D
kowe lungo ro wong liyo

 Em      C
opo aku iki..
 G           D
ora sugih banda
      Em      C
yen kui alesanmu,
    G      D       Em
aku ikhlas lan nerima

 Em      C
opo aku iki..
 G           D
ora sugih banda
      Em      C
yen kui alesanmu,
    G      D       Em
aku ikhlas lan nerima





(Intro) Fm Gm Bm Am
        Fm Gm Bm Am

      Fm       Gm
sabar kelara-lara
       Bm        Am
amergo sliramu lungo
   Fm         Gm
raiso tepa slira,
       Bm            Am
kowe lungo ro wong liyo

      Fm       Gm
sabar kelara-lara
       Bm        Am
amergo sliramu lungo
   Fm         Gm
raiso tepa slira,
       Bm            Am
kowe lungo ro wong liyo

 Fm      Gm
opo aku iki..
 Bm          Am
ora sugih banda
      Fm      Gm
yen kui alesanmu,
    Bm     Am      Fm
aku ikhlas lan nerima

Fm                 Gm
 yen kelingan sliramu
                Bm
marake sirah ngelu
               Am
koe nglungani aku  
                 Fm
pisah marang awakku
               Gm
lunga tanpo alesan,
             Bm
gawe aku kelaran
             Am
dasare koe payu 
                Fm
opo pancen gampangan
                  Gm
dalan tresnaku bundet, 
                Bm
pikiranku wes ruwet
                    Am
mending aku ngelalekke, 
                      Fm
golek tresna sing liyane
                   Gm
yen sambat karo kanca, 
                  Bm
enenge mung kon sabar
             Am
atiku dudu bata 
                      Fm
sing ra gampang iso ambyar

(Reff)
      Fm       Gm
sabar kelara-lara
       Bm        Am
amergo sliramu lungo
   Fm         Gm
raiso tepa slira,
       Bm            Am
kowe lungo ro wong liyo

 Fm      Gm
opo aku iki..
 Bm          Am
ora sugih banda
      Fm      Gm
yen kui alesanmu,
    Bm     Am      Fm
aku ikhlas lan nerima

Fm                Gm
 sabar ikhlas nerima, 
             Bm
yo wes ora popo
                   Am
yen pancen kui jodone 
                Fm
yo mesti dibalekno
             Gm
jane atiku lara 
           Bm
ning ora popo
                 Am
kabeh iki tak tampa 
                 Fm
salahmu tak ngapuro
                  Gm
rasa ning njero dada (njero dada)
          Bm
ngampet loro (ngampet loro)
             Am
kowe malah lunga, 
                  Fm
lunga karo wong liyo
               Gm
opo pancen dalane 
              Bm
koe dudu jodohku
                 Am
duh gusti paringono 
                        Fm
dalan padang mring hambamu

(Reff)
      Fm       Gm
sabar kelara-lara
       Bm        Am
amergo sliramu lungo
   Fm         Gm
raiso tepa slira,
       Bm            Am
kowe lungo ro wong liyo

 Fm      Gm
opo aku iki..
 Bm          Am
ora sugih banda
      Fm      Gm
yen kui alesanmu,
    Bm     Am      Fm
aku ikhlas lan nerima

      Fm       Gm
sabar kelara-lara
       Bm        Am
amergo sliramu lungo
   Fm         Gm
raiso tepa slira,
       Bm            Am
kowe lungo ro wong liyo

 Fm      Gm
opo aku iki..
 Bm          Am
ora sugih banda
      Fm      Gm
yen kui alesanmu,
    Bm     Am      Fm
aku ikhlas lan nerima

 Fm      Gm
opo aku iki..
 Bm          Am
ora sugih banda
      Fm      Gm
yen kui alesanmu,
    Bm     Am      Fm
aku ikhlas lan nerima

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Sabar Kelara Lara, chord dasar Pendhoza - Sabar Kelara Lara, chordtela Pendhoza - Sabar Kelara Lara, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pendhoza - Sabar Kelara Lara, download lagu Pendhoza - Sabar Kelara Lara mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=gWQS6u9Imj0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari