menu Request
×

Pendhoza - Sabar Kelara Lara MP3 dan Lirik Lagu

95 views

Berikut adalah lirik lagu Pendhoza - Sabar Kelara Lara dari Pendhoza. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

sabar kelara-lara amergo sliramu lungo
raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo

sabar kelara-lara amergo sliramu lungo
raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo
opo aku iki ora sugih banda
yen kui alesanmu, aku ikhlas lan nerima

yen kelingan sliramu marake sirah ngelu
koe nglungani aku pisah marang awakku
lunga tanpo alesan, gawe aku kelaran
dasare koe payu opo pancen gampangan

dalan tresnaku bundet, pikiranku wes ruwet
mending ngelalekke, golek tresna sing liyane
yen sambat karo kanca, enenge mung kon sabar
atiku dudu bata sing ra gampang iso ambyar

sabar kelara-lara amergo sliramu lungo
raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo
opo aku iki ora sugih banda
yen kui alesanmu, aku ikhlas lan nerima

sabar ikhlas nerima, yo wes ora popo
yen pancen kui jodone yo mesti dibalekno
jane atiku lara ning ora popo
kabeh iki tak tampa salahmu tak ngapuro

rasa ning njero dada ngampet loro
koe malah lunga, lunga karo wong liyo
opo pancen dalane koe dudu jodohku
duh gusti paringono dalan padang mring hambamu

sabar kelara-lara amergo sliramu lungo
raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo
opo aku iki ora sugih banda
yen kui alesanmu, aku ikhlas lan nerima

sabar kelara-lara amergo sliramu lungo
raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo
opo aku iki ora sugih banda
yen kui alesanmu, aku ikhlas lan nerima

opo aku iki ora sugih banda
yen kui alesanmu, aku ikhlas lan nerima

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Sabar Kelara Lara, chord dasar Pendhoza - Sabar Kelara Lara, chordtela Pendhoza - Sabar Kelara Lara, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pendhoza - Sabar Kelara Lara, download lagu Pendhoza - Sabar Kelara Lara mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=gWQS6u9Imj0

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari