menu Request
×

Kunci Gitar Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On) feat. Apsari Barbie Chord Dasar dan Lirik Lengkap

197 views
 Intro : C G Am Em F C Dm G..

 C          G             F       C
mas aku njaluk sing gede pangapuramu
Am    Em            F      G
sejatine aku isih tresno awakmu
C      G          F            C
tak akoni pancene aku sing kleru
Am      Em                 F           G
 ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

C                 G
cukup semene wae anggonku ngerasake
     F                       C
ngrasake sliramu sing malah soyo nyepeleke
  Am                 Em
jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
   F                     G
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

    C                    G
kangmas dudu atiku gawe gelo atimu
    F                     C
pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
  Am                     Em
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
 F                       G
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

Reff:
   C                G
  duh dek aku wes lali
           Am
  nyambung katresnan ro kowe
      Em
  aku wes ora wani
       F
  opo meneh mbaleni
         C
  gandengan koyo wingi
    Dm          G
  sory aku ra sudi

    C                 G
  aduh deh aku wes loro
           Am                  Em
  tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
          F
  timbang aku gejeron
         C
  mendingan aku move on
      Dm   G           C
  pokemon..pokoke move on..

Musik: C G Am Em F C Dm G [2x]

C                G
ati iki isih tresno marang sliramu
    F                    C
jembarno pangapuramu kanggo awakku
    Am                      Em
s'najan dirimu bacut cidro lan kejeron
    F                        G
kangmas mbok balio neng aku kowe ojo move on

     C              G
neng ati rasane nyesek soyo tenanan
    F                       C
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
  Am                  Em
saben mbengi yawang fotomu dadi kelingan
      F                       G
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

F       G           C        Am
 getun ati iki yen uwes ngapusi
F         G           C            Am
 salahmu dewe mergo kowe sing njalari
F          G         C        Am
 pancen salah tak akoni aku salah
       F                G         C
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah..

Reff:
   C                G
  duh dek aku wes lali
           Am
  nyambung katresnan ro kowe
      Em
  aku wes ora wani
       F
  opo meneh mbaleni
         C
  gandengan koyo wingi
    Dm          G
  sory aku ra sudi

    C                 G
  aduh deh aku wes loro
           Am                  Em
  tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
          F
  timbang aku gejeron
         C
  mendingan aku move on
      Dm   G           C
  pokemon..pokoke move on..

   C                G
  duh dek aku wes lali
           Am
  nyambung katresnan ro kowe
      Em
  aku wes ora wani
       F
  opo meneh mbaleni
         C
  gandengan koyo wingi
    Dm          G
  sory aku ra sudi

    C                 G
  aduh deh aku wes loro
           Am                  Em
  tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
          F
  timbang aku gejeron
         C
  mendingan aku move on
      Dm   G           C..
  pokemon..pokoke move on..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On) feat. Apsari Barbie, chord dasar Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On) feat. Apsari Barbie, chordtela Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On) feat. Apsari Barbie, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On) feat. Apsari Barbie, download lagu Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On) feat. Apsari Barbie mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=4ITyfexp5D8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari