menu Request
×

Pendhoza - Pokemon Pokoke Move On Feat Apsari Barbie MP3 dan Lirik Lagu

207 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

mas aku njaluk sing gede pangapuramu
sejatine aku isih tresno awakmu
tak akoni pancene aku sing kleru
ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

cukup s-m-ne wae anggonku ngerasake
ngerasake sliramu sing malah nyepeleke
jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

kangmas dudu atiku gawe gelo atimu
pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

ati iki isih tresno marang sliramu
jembarno pangapuramu kanggo awakku
snajan dirimu bacut cidro lan kejeron
kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on

neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
saben mbengin yaw-ng fotomu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

getun ati iki yen uwes ngapusi
salahmu dewe mergo kowe sing njalari
pancen salah tak akoni aku salah
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Pokemon Pokoke Move On Feat Apsari Barbie, chord dasar Pendhoza - Pokemon Pokoke Move On Feat Apsari Barbie, chordtela Pendhoza - Pokemon Pokoke Move On Feat Apsari Barbie, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pendhoza - Pokemon Pokoke Move On Feat Apsari Barbie, download lagu Pendhoza - Pokemon Pokoke Move On Feat Apsari Barbie mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=4wwzQopP4Zk

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari