menu Request
×

Pendhoza - Getun Masa Lalu MP3 dan Lirik Lagu

112 views

Berikut adalah lirik lagu Pendhoza - Getun Masa Lalu dari Pendhoza. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

katamu aku eroh sliramu
sing saiki dadi masa laluku (ngosek-ngosek)
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu

rasane aku getun tenanan (tenanan)
medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-ngosek)
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi kontolan

saiki aku uwes ngerti
yen sliramu ora bakal bali
saiki aku coba ngelalekno
moga kowe iso seneng nggo wong liyo

pancen aku tresno kowe, sayangku mung karo kowe
yo mung kowe sing neng ati, susah seneng tekan mati
ora bakal tak tinggalke, njajal mbok t-teni wae
omonganku iki bener, mugo wae ora minger

opo enenge awakmu, wes melengkapi uripku
senajan kamu sangat lugu, dandan wae yo ora tau
opo maneh nganggo gincu, ben gawe mlinir lambemu
rupamu ancen polosan, aku coba tetep krasan

nanging kok godaan teko, aku seneng ro wong liyo
mergane bodimu nonjok, bojoku tak tinggal lungo
pancen atiku ra urus, kepincut obrakan gembus
gawe aku mati alus, kowe saiki ra ngurus

getun kuwi tibo mburi, ora bakal tibo ngarep
kabeh bajur tak lakoni, senajan mbiyen ati ngarep
getunku soyo tenanan yen aku nyaw-ng dirimu
sing mbiyen dadi bojoku saiki masa laluku

katamu aku eroh sliramu
sing saiki dadi masa laluku (ngosek-ngosek)
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu

rasane aku getun tenanan (tenanan)
medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-ngosek)
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi kontolan

pancen kuwi ayu tenan, bedo pas mbiyen pacaran
dulu ra mbejaji tenan, wajahmu sangat pas-pasan
saiki kowe wes bedho, gawe aku ngelus dada
mbiyen kok tak sio-sio, nganti uripmu nelongso

sempet ketemu neng dalan, aku eruh kowe sliliran
lha kok atiku ser-seran, nyaw-ng kowe sing menawan
saiki piye carane, aku oleh pin bbmne
yen wes oleh njur tak invite, mugo wae di-acc

lha dilalah di-acc, ora nyongko bungah tenan
jebul malah gur -ddc, yo tak tonpo kasuyatan
mungkin kowe wes kelaran, nganti kowe wegah tenan
karo aku sing ra mutu, arep bali nang awakmu

saiki wis tak ikhlasno, kowe nduweke wong liyo
aku yo mung iso pasrah, tak jak balen kowe wegah
yo wes ra sah tak pikirke, timbang aku mumet ndase
mending aku joget wae, golek lc sak ngenene

katamu aku eroh sliramu
sing saiki dadi masa laluku (ngosek-osek)
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu

rasane aku getun tenanan (tenanan)
medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-ngosek)
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi kontolan

katamu aku eroh sliramu
sing saiki dadi masa laluku (ngosek-ngosek)
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu

rasane aku getun tenanan (tenanan)
medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-osek)
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi kontolan

saiki aku uwes ngerti
yen sliramu ora bakal bali
saiki aku coba ngelalekno
moga kowe iso seneng nggo wong liyo

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Getun Masa Lalu, chord dasar Pendhoza - Getun Masa Lalu, chordtela Pendhoza - Getun Masa Lalu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pendhoza - Getun Masa Lalu, download lagu Pendhoza - Getun Masa Lalu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=FNkDCAr2n10

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari