menu Request
×

Kunci Gitar PasSelo - Ngeliyo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

94 views
     C                       G
Lorone ati bagai tertusuk duri
               Am
Arep obah dadi males
             F
Awakku iki lemes
      C                    G
Raiso sambat aku mencoba kuat
                     Am
Nanging malah tambah loro
                  F
Kelingan koe ngeliyo..

Musik : C..G..Am..F G..

       C                         G
Nandur kembang malah tukule brambang
                  Am
Gawe mripat iki nanges
               F
Ati tansah keires-ires
    C                        G
Ora nyongko koe milih wong liyo
                    Am
Padahal aku sing slalu ono
               F    G
Ratau gawe koe loro..

*)
        F               G
Yen pancen ngene balesanmu
    Em          Am
Aku mung iso pasrah
         Dm
Tak tangisono kui wes dadi
F    G
Karepmu..

Reff:
     C                        G
  Janji setio saiki mung dadi cerito
     F       G                  C
  Mergo kowe malah milih wong liyo..
      C                        G
  Ora peduli kepiye perasaanku iki
            F       G               C
  Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

[Rap I]
C
Wes kadung tresno aku digawe loro
    G
Opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
       Am
Nyesek neng njero ati aku wes cinta mati
        F              G
Padahal aku tulus kowe malah nglarani

 C
Bab dilarani jane aku wes kebal
        G
Nangeng aku ro kowe kadung terlalu dalam
      Am
Jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
    F                   G
Aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati..

Reff:
     C                        G
  Janji setio saiki mung dadi cerito
     F       G                  C
  Mergo kowe malah milih wong liyo..
      C                        G
  Ora peduli kepiye perasaanku iki
            F       G               C
  Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

[Rap II]
  C
Bubur kacang ijo, campur ketan ireng
  G
Ajur njobo njero miker kowe dadi cumpleng
  Am
Pileh mangan sego tinimbang mangan roti
        F                G
Ranyongko kowe tego janjimu mbok blenjani

C
Tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   G
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
     Am
Kudu ikhlas nglelekke tak kubur dalam dalam
     F                 G
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

Musik : C..G..Am..F G..
        C..G..Am..F G..

*)
        F               G
Yen pancen ngene balesanmu
    Em          Am
Aku mung iso pasrah
         Dm
Tak tangisono kui wes dadi
F    G
Karepmu..

Reff:
     C                        G
  Janji setio saiki mung dadi cerito
     F       G                  C
  Mergo kowe malah milih wong liyo..
      C                        G
  Ora peduli kepiye perasaanku iki
            F       G               C
  Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

     C                        G
  Janji setio saiki mung dadi cerito
     F       G                  C
  Mergo kowe malah milih wong liyo..
      C                        G
  Ora peduli kepiye perasaanku iki
            F       G               C
  Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

    A                       E
Lorone ati bagai tertusuk duri
               F#m
Arep obah dadi males
             D
Awakku iki lemes
      A                    E
Raiso sambat aku mencoba kuat
                     F#m
Nanging malah tambah loro
                  D
Kelingan koe ngeliyo..

Musik : A..E..F#m..D E..

       A                         E
Nandur kembang malah tukule brambang
                  F#m
Gawe mripat iki nanges
               D
Ati tansah keires-ires
    A                        E
Ora nyongko koe milih wong liyo
                    F#m
Padahal aku sing slalu ono
               D    E
Ratau gawe koe loro..

*)
        D               E
Yen pancen ngene balesanmu
    C#m         F#m
Aku mung iso pasrah
         Bm
Tak tangisono kui wes dadi 
D    E
Karepmu..

Reff:
     A                        E
  Janji setio saiki mung dadi cerito
     D       E                  A
  Mergo kowe malah milih wong liyo..
      A                        E
  Ora peduli kepiye perasaanku iki
            D       E               A
  Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

[Rap I]
A
Wes kadung tresno aku digawe loro
    E
Opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
       F#m
Nyesek neng njero ati aku wes cinta mati
        D              E 
Padahal aku tulus kowe malah nglarani

 A
Bab dilarani jane aku wes kebal
        E
Nangeng aku ro kowe kadung terlalu dalam
      F#m
Jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
    D                   E
Aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati..

Reff:
     A                        E
  Janji setio saiki mung dadi cerito
     D       E                  A
  Mergo kowe malah milih wong liyo..
      A                        E
  Ora peduli kepiye perasaanku iki
            D       E               A
  Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

[Rap II]
  A
Bubur kacang ijo, campur ketan ireng
  E
Ajur njobo njero miker kowe dadi cumpleng
  F#m
Pileh mangan sego tinimbang mangan roti
        D                E
Ranyongko kowe tego janjimu mbok blenjani

A
Tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   E
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
     F#m
Kudu ikhlas nglelekke tak kubur dalam dalam
     D                 E
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

Musik : A..E..F#m..D E..
        A..E..F#m..D E..

*)
        D               E
Yen pancen ngene balesanmu
    C#m         F#m
Aku mung iso pasrah
         Bm
Tak tangisono kui wes dadi 
D    E
Karepmu..

Reff:
     A                        E
  Janji setio saiki mung dadi cerito
     D       E                  A
  Mergo kowe malah milih wong liyo..
      A                        E
  Ora peduli kepiye perasaanku iki
            D       E               A
  Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

     A                        E
  Janji setio saiki mung dadi cerito
     D       E                  A
  Mergo kowe malah milih wong liyo..
      A                        E
  Ora peduli kepiye perasaanku iki
            D       E               A
  Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu PasSelo - Ngeliyo, chord dasar PasSelo - Ngeliyo, chordtela PasSelo - Ngeliyo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu PasSelo - Ngeliyo, download lagu PasSelo - Ngeliyo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=zmU9anx8zgQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari