menu Request
×

Kunci Gitar PANDEMI - Tiwas Chord Dasar dan Lirik Lengkap

183 views
 Capo di fret 2

Intro : C Am F G
        Em Am F G..

 C
opo isih kurang
         Am
tresnoku kanggo awakmu..
  F
kabeh sik tak duweki
       G
tak ikhlaske nggo kowe..

   C
wektu galau pikiranku
     Am
mung kanggo awakmu..
  F
nanging opo balesmu
        G
mung ngelarani ati..

  C
rosoku wes ilang
       Am
piye carane balekne..
 F
atiku bacut kelaran
   G
mergo tumindakmu..

  Am
biyen jarene tresno..
      C
nrimo opo anane..
  G                      C
bakal sayang aku sak lawase..

   Am
janji sing mbok tancepke..
     C
neng jero dadaku..
        G
lakok malah kowe dewe..
         C    G
sing blenjani..

Reff :
 C
 loro iki sopo..
      Am
 sing bakal nambani..
   F
 tiwas lehku jogo..
          G
 kabeh ra ono artine..

 C
 abot lehku nyonggo..
        Am
 roso gelo jero ati..
     F
 wes semene wae..
          G
 mekso ra ono gunane..

Musik : C Am F G
        Em Am F G..

  Am
biyen jarene tresno..
      C
nrimo opo anane..
  G                      C
bakal sayang aku sak lawase..

   Am
janji sing mbok tancepke..
     C
neng jero dadaku..
        G
lakok malah kowe dewe..
         C    G
sing blenjani..

Reff :
 C
 loro iki sopo..
      Am
 sing bakal nambani..
   F
 tiwas lehku jogo..
          G
 kabeh ra ono artine..

 C
 abot lehku nyonggo..
        Am
 roso gelo jero ati..
     F
 wes semene wae..
          G
 mekso ra ono gunane..

 C
 loro iki sopo..
      Am
 sing bakal nambani..
   F
 tiwas lehku jogo..
          G
 kabeh ra ono artine..

 C
 abot lehku nyonggo..
        Am
 roso gelo jero ati..
     F
 wes semene wae..
          G
 mekso ra ono gunane..

  F             C
 ojo nyikso perasaan
          G            C
 yen ra seneng jo ngapusi..
   F          C
 tiwas ngelarani ati
     G
 wes semene wae..
       G              C
 ndang lalekno wae.. aku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D Bm G A
        F#m Bm G A..

 D
opo isih kurang
         Bm
tresnoku kanggo awakmu..
  G
kabeh sik tak duweki
       A
tak ikhlaske nggo kowe..

   D
wektu galau pikiranku
     Bm
mung kanggo awakmu..
  G
nanging opo balesmu
        A
mung ngelarani ati..

  D
rosoku wes ilang
       Bm
piye carane balekne..
 G
atiku bacut kelaran
   A
mergo tumindakmu..

  Bm
biyen jarene tresno..
      D
nrimo opo anane..
  A                      D
bakal sayang aku sak lawase..

   Bm
janji sing mbok tancepke..
     D
neng jero dadaku..
        A
lakok malah kowe dewe..
         D    A
sing blenjani..

Reff :
 D
 loro iki sopo..
      Bm
 sing bakal nambani..
   G
 tiwas lehku jogo..
          A
 kabeh ra ono artine..

 D
 abot lehku nyonggo..
        Bm
 roso gelo jero ati..
     G
 wes semene wae..
          A
 mekso ra ono gunane..

Musik : D Bm G A
        F#m Bm G A..

  Bm
biyen jarene tresno..
      D
nrimo opo anane..
  A                      D
bakal sayang aku sak lawase..

   Bm
janji sing mbok tancepke..
     D
neng jero dadaku..
        A
lakok malah kowe dewe..
         D    A
sing blenjani..

Reff :
 D
 loro iki sopo..
      Bm
 sing bakal nambani..
   G
 tiwas lehku jogo..
          A
 kabeh ra ono artine..

 D
 abot lehku nyonggo..
        Bm
 roso gelo jero ati..
     G
 wes semene wae..
          A
 mekso ra ono gunane..

 D
 loro iki sopo..
      Bm
 sing bakal nambani..
   G
 tiwas lehku jogo..
          A
 kabeh ra ono artine..

 D
 abot lehku nyonggo..
        Bm
 roso gelo jero ati..
     G
 wes semene wae..
          A
 mekso ra ono gunane..

  G             D
 ojo nyikso perasaan
          A            D
 yen ra seneng jo ngapusi..
   G          D
 tiwas ngelarani ati
     A
 wes semene wae..
       A              D
 ndang lalekno wae.. aku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pandemi mudah, kunci gitar Pandemi, chord lagu PANDEMI - Tiwas, chord dasar PANDEMI - Tiwas, chordtela PANDEMI - Tiwas, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu PANDEMI - Tiwas, download lagu PANDEMI - Tiwas mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pandemi di youtube: https://youtube.com/watch?v=72xhk-u4VyQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pandemi

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari