menu Request
×

Kunci Gitar Pamit Rabi - XALUNA ft Danty DKCK Chord Dasar dan Lirik Lengkap

159 views
 Capo di fret 5

Intro : C G Am G
        F C Dm G
        C..

 C                 F
sak tenane aku ora ikhlas
  G                      C
ngeculke tresnamu ilang bablas
Am
gawe loro seng mungkin
 Dm
ora bakal mari
G               C   G
atimu ajur aku reti..

C                   F
kabeh iki ora tak karepke
G                         C
nanging gusti nduduhke takdire
Am
crito tresno cukup
      Dm
tekan semene kangmas
        G                 C      G
njaluk tulung lilakno lan ikhlas..

F
 mergo wong tuaku
Fm
 ora paring restu
C      G        Am
kanggo aku lan kowe
F        G
 aku iso piye..

Reff:
       C        G
  lalekno ikhlasno
  Am         G
  aku disanding karo
       F    C
  tresno liyo
     Dm            G
  pilihane wong tuaku
      C      G
  goleko ganti
  Am             C
  tresno seng luwih suci
    F    C
  seko aku kangmas
  Dm      G    C  G
   aku pamit rabi..

C
 ra ngiro kue lungo ninggalke awakku
F
 telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
G
 perih ngenes rasane hubungan wes remuk
C
 retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
Am
 wong tuamu seng mekso kowe ninggalne aku
Dm
 nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
G
 kowe bakal disanding priyo seng dudu aku
C
 mbok pikir sitik sepiro larane atiku

F
 mergo wong tuaku
Fm
 ora paring restu
C      G        Am
kanggo aku lan kowe
F        G
 aku iso piye..

Reff:
       C        G
  lalekno ikhlasno
  Am         G
  aku disanding karo
       F    C
  tresno liyo
     Dm            G
  pilihane wong tuaku
      C      G
  goleko ganti
  Am             C
  tresno seng luwih suci
    F    C
  seko aku kangmas
  Dm      G    C  G
   aku pamit rabi..

    C
aku kelangan kowe
                             F
seng tahunan bareng seneng susah
harapan pupus sudah
                G
karena kau menikah
                                  C
ora ro aku seng jelas sayang ro kowe
kabeh wes tak wenehke
                     Am
kok aku ra oleh restune
                             Dm
aku sadari ku tak punya apa-apa
hanya tulus cinta
                  G
bukan gelimang harta
mungkin bapak ibumu
                  C
bener ora ngerestoni
demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

F
 mergo wong tuaku
Fm
 ora paring restu
C      G        Am
kanggo aku lan kowe
F        G
 aku iso piye..

Reff end:
       C        G
  lalekno ikhlasno
  Am         G
  aku disanding karo
       F    C
  tresno liyo
     Dm            G
  pilihane wong tuaku
      C      G
  goleko ganti
  Am             C
  tresno seng luwih suci
    F    C
  seko aku kangmas
  Dm      G    C  G
   aku pamit rabi..

       C    G
  pangapurakno
  Am   G
  aku ora iso
      F        C
  mbacutke lakuku
       Dm        G
  ro kowe dadi siji
       C     G
  sengitono aku
     Am        G  
  jembarno atimu kangmas
  F     C  Dm   G     C G C
  aa.. aku.. pamit rabi..

Catatan:
Original dari F
Chord yang disederhakanan C sesudah F adalah C/E
yaitu pada saat intro dan Reff
Ubah sendiri jika ada yang lebih pas ke Em

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Xaluna mudah, kunci gitar Xaluna, chord lagu Pamit Rabi - XALUNA ft Danty DKCK, chord dasar Pamit Rabi - XALUNA ft Danty DKCK, chordtela Pamit Rabi - XALUNA ft Danty DKCK, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pamit Rabi - XALUNA ft Danty DKCK, download lagu Pamit Rabi - XALUNA ft Danty DKCK mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Xaluna di youtube: https://youtube.com/watch?v=KiHd6uNXZOc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Xaluna

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari