menu Request
×

Chord Pakdhe Baz - Opo Iseh Ono ? Kunci Gitar Dasar dan Lirik

182 views
         Am
opo iseh ono..
                Dm
wong sing purun nompo..
              G
aku sing ra sepiro..
              C
sing ra sugih bondo..
   C -G        F
nduweku mung setyo..
        -Em  Bb
lan wani rekoso..
      -F   E
kanggo bahagiakno..
               Am
uwong sing tak tresno..

Intro : Am -G F -Em
        Dm -C Bb E -F E

Am 
urip neng dunyo..
        Dm
kabeh dilahirke udo..
        E
nanging nasibe menungso..
       Am           -G
kui pancen bedo-bedo..
F
aku wes ngupoyo..
         Dm
sayah kerjo ra tak roso..
       E
durung nemokne mulyo..
         Am             E
jo meneh nemokne tresno..

Reff :
          Am
 opo iseh ono..
                 Dm
 wong sing purun nompo..
               G
 aku sing ra sepiro..
               C
 sing ra sugih bondo..
                F
 nduweku mung setyo..
         -Em  Bb
 lan wani rekoso..
            E
 kanggo bahagiakno..
                Am     E
 uwong sing tak tresno..

             Am
 umpomo seh ono..
                    Dm
 wong sing purun nompo..
          G
 aku opo anane..
                C
 bakal tak perjuangke..
              F
 sak kuat tenogo..
       -Em Bb
 sak kuate rogo..
             E
 senajan toh nyowo..
                    Am     E
 nggo wong sing tak tresno..

Am
dalan uripku..
      Dm
ora koyo idamanmu..
       E
pengen opo karek tuku..
        Am           -G
yen aku poso seminggu..
F
aku ora gelo..
-Em       Dm 
 senajan uripku rekoso..
    E
tak kandeli dungo..
        Am
manut dawuh Sing Kuoso..

Musik : F Dm E Am
        Dm Am E..

Reff :
          Am
 opo iseh ono..
                 Dm
 wong sing purun nompo..
               G
 aku sing ra sepiro..
               C
 sing ra sugih bondo..
                F
 nduweku mung setyo..
         -Em  Bb
 lan wani rekoso..
            E
 kanggo bahagiakno..
                Am     E
 uwong sing tak tresno..

             Am
 umpomo seh ono..
                    Dm
 wong sing purun nompo..
          G
 aku opo anane..
                C
 bakal tak perjuangke..
              F
 sak kuat tenogo..
       -Em Bb
 sak kuate rogo..
             E
 senajan toh nyowo..
                    Am     E
 nggo wong sing tak tresno..

Am
dalan uripku..
      Dm
ora koyo idamanmu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pakdhe Baz mudah, kunci gitar Pakdhe Baz, chord lagu Pakdhe Baz - Opo Iseh Ono ?, chord dasar Pakdhe Baz - Opo Iseh Ono ?, chordtela Pakdhe Baz - Opo Iseh Ono ?, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pakdhe Baz - Opo Iseh Ono ?, download lagu Pakdhe Baz - Opo Iseh Ono ? mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pakdhe Baz di youtube: https://youtube.com/watch?v=lrdnx9RATUo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pakdhe Baz

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari