menu Request
×

Kunci Gitar Om Wawes X GuyonWaton - Penak Konco Chord Dasar dan Lirik Lengkap

168 views
Capo pada fret 1

(Intro) Am G F Em
        F-G-Am G F -Am G C C

  C     Bb      Am
Bedo ra nemu dalane
A      Dm                 G
Karo kowe aku rak ono bahagiane
   F      Em            A
Timbang gelo.. mung disio-sio
           Dm     
Ra sah digawe dowo crito iki
    G                    C  C
Tresno ra bakal iso nyawiji..

 C     Bb             Am
Abot kesel sing ngrasakne
A      Dm                   G
Karo kowe anane ming rame wae
  F   Em            A
Soyo ajur.. polahmu soyo ngawur
       Dm
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
   G                    C
Tanpo kelingan janji awale..

   Am          G
Pancen iki udu jodone
   F           C -Bb
Ra sah di peksake
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalane
   F
Percoyo wae..
         G
Gusti mboten nate sare..

(Chorus)
        C         G
Kowe ra tau ngerteni..
      Am          Em
Roso iki kepati-pati
       F                C
Tibo butuh kowe nggolek'i..
      Dm         G
Aku piye kowe ra peduli..

         C             G
Ra perlu ngomongke tresno..
         Am            Em
Yen kuwi mung nggawe loro
         F         C
Ra perlu dolanan roso..
 Dm         G      C  G
Awak dewe penak konco..

(Interlude) Dm G Em Am
            F G C C

   Am           G
Pancen iki dudu jodone
   F           C -Bb
Ra sah di peksake
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalane
   F 
Percoyo wae..
         G
Gusti mboten nate sare..

(Chorus)
        C         G
Kowe ra tau ngerteni..
      Am          Em
Roso iki kepati-pati
       F                C
Tibo butuh kowe nggolek'i..
      Dm         G
Aku piye kowe ra peduli..

         C             G
Ra perlu ngomongke tresno..
         Am            Em
Yen kuwi mung nggawe loro
         F         C
Ra perlu dolanan roso..
 Dm         G      Am G F
Awak dewe penak konco.. ho..
Am          G       F  G
Awak dewe penak konco..

   Am           G
Pancen iki dudu jodone
   F      G    C
Ra sah di peksake..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar OM Wawes mudah, kunci gitar OM Wawes, chord lagu Om Wawes X GuyonWaton - Penak Konco, chord dasar Om Wawes X GuyonWaton - Penak Konco, chordtela Om Wawes X GuyonWaton - Penak Konco, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Om Wawes X GuyonWaton - Penak Konco, download lagu Om Wawes X GuyonWaton - Penak Konco mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari OM Wawes di youtube: https://youtube.com/watch?v=bIwZpqg3IWA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari OM Wawes

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari