menu Request
×

Om Wawes - Bedo Agomo MP3 dan Lirik Lagu

129 views

Berikut adalah lirik lagu Om Wawes - Bedo Agomo dari Om Wawes. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

bukanne aku ora gelem bertahan
sejatine roso iki iseh pengen berjuang
nanging ati iki ora iso diapusi
rosoku iseh podo koyo wingi

neng dongaku mesti, mesti tak sebut jenengmu
aku nyuwun karo gusti supoyo iso dadi siji
namun kenyataan harapan tinggal kenangan
ngapurane aku ora iso koyo sing dikarepke wong tuamu

aku bakal sadar lan iso nerimo
awak dewe iki pancen bedo agomo
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe

aku ngerti iki udu panjalukmu
senadyane awak dewe iki ora iso dadi siji
mimpiku tinggal kenangan mergo bedo keyakinan
ora iso mlaku tanpo restu wong tuamu

aku bakal sadar lan iso nerimo
awak dewe iki pancen bedo agomo
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe

aku bakal sadar lan iso nerimo
awak dewe iki pancen bedo agomo
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Om Wawes mudah, kunci gitar Om Wawes, chord lagu Om Wawes - Bedo Agomo, chord dasar Om Wawes - Bedo Agomo, chordtela Om Wawes - Bedo Agomo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Om Wawes - Bedo Agomo, download lagu Om Wawes - Bedo Agomo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Om Wawes di youtube: https://youtube.com/watch?v=f0kX34736lY

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Om Wawes

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari