menu Request
×

Kunci Gitar Om Atmojo x Sejati - Dadio Aku Sedelo Wae Chord Dasar dan Lirik Lengkap

213 views
 Intro : C E Am G
        Dm G C G

    C     G            Am    G
akhire.. aku ngerti saktenane..
  F        C         G
kowe tego gawe atiku loro..
    F           C      G        Am
rasane ora nyongko.. gawe ati gelo..
     F        G            C    G
ngapusi aku medot tresno tulusku..

  C      G            Am    G
jujur.. aku bingung pilihanku..
   F      C            G
mergo tresno ora iso dipekso..
     F           C        G        Am
mestine kowe ngerti.. kahananku saiki..
       F          G       C    -A
mblenjani janji gawe gelo atimu..

Int. Dm..Am..F G C..

Reff :
               F
 dadio aku sedelo wae
                 G
 ben kowe ngerti rasane
         E                 Am
 disio-sio nganti ora iso opo-opo
     G        F
 yen aku dudu karepmu
                  G
 sing ra nduwe bondo..
            C
 lilo aku lilo..

                     F
 hoo.. sepurane salahku kang mas
             G
 wes gawe atimu loro
             E
 ninggalke kowe gawe kisah
       Am
 karo uwong liyo
    G          F
 saktenane aku ra tego
                   G
 nanging ku pingin bahagio
              C
 ikhlasno aku lungo..

Musik : F..G..C..Am..
        Dm..Am..F G C..

  C      G            Am    G
jujur.. aku bingung pilihanku..
   F      C            G
mergo tresno ora iso dipekso..
     F           C        G        Am
mestine kowe ngerti.. kahananku saiki..
       F          G       C
mblenjani janji gawe gelo atimu..

Reff :
               F
 dadio aku sedelo wae
                 G
 ben kowe ngerti rasane
         E                 Am
 disio-sio nganti ora iso opo-opo
     G        F
 yen aku dudu karepmu
                  G
 sing ra nduwe bondo..
            C
 lilo aku lilo..

                     F
 hoo.. sepurane salahku kang mas
             G
 wes gawe atimu loro
             E
 ninggalke kowe gawe kisah
       Am
 karo uwong liyo
    G          F
 saktenane aku ra tego
                   G
 nanging ku pingin bahagio
              C
 ikhlasno aku lungo..

               F
 dadio aku sedelo wae
                 G
 ben kowe ngerti rasane
         E                 Am
 disio-sio nganti ora iso opo-opo
    G          F
 saktenane aku ra tego
                   G
 nanging ku pingin bahagio
              C
 ikhlasno aku lungo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Om Atmojo mudah, kunci gitar Om Atmojo, chord lagu Om Atmojo x Sejati - Dadio Aku Sedelo Wae, chord dasar Om Atmojo x Sejati - Dadio Aku Sedelo Wae, chordtela Om Atmojo x Sejati - Dadio Aku Sedelo Wae, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Om Atmojo x Sejati - Dadio Aku Sedelo Wae, download lagu Om Atmojo x Sejati - Dadio Aku Sedelo Wae mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Om Atmojo di youtube: https://youtube.com/watch?v=EmDQ9cwqeBA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Om Atmojo

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari