menu Request
×

Kunci Gitar Olgha Bhian - Ora Tak Baleni Chord Dasar dan Lirik Lengkap

102 views
 Capo di fret 2

Intro : C
        Dm G C 

                F
dewe aku ning kene..
  G                C
sepi.. sing tak rasakne..
Am                    Dm
 sakwise mbok tinggal lungo..
  G                  C
kowe.. nyanding wong liyo..

                 F
opo mergo kahananku ..
       G                 C
durung biso.. nyenengne awakmu..
Am                   Dm
 wis tak cubo sak mampuku..
  G                       C
nanging.. kurang kanggo awakmu..

Int. F G C C7

Reff :
                   F
 kudune kowe ngerteni 
         G                 C
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Am                   Dm
  susah seneng karo kowe
            G                   C C7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe..

               F
 ngaliho sing adoh
 G        C
  aku ra gondeli
 Am            Dm
  yen pancen lungamu 
     G         C
 iso gawe ayem atimu..

Musik : F G C A
        Dm G C

                 F
opo mergo kahananku..
       G                C
durung biso.. nyenengne awakmu..
Am                   Dm
 wis tak cubo sak mampuku..
  G                      C
nanging.. kurang kanggo awakmu..

Int. F G C C7

Reff :
                   F
 kudune kowe ngerteni 
         G                 C
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Am                   Dm
  susah seneng karo kowe
            G                   C  C7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe..

               F
 ngaliho sing adoh
 G        C
  aku ra gondeli
 Am            Dm
  yen pancen lungamu 
     G         C
 iso gawe ayem atimu..
 
 Am             Dm
  wis cukup semene 
         G
 ora tak baleni 
        C
 aku loro ati..
 Am             Dm
  wis cukup semene 
         G
 ora tak baleni 
        C
 aku loro ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------
   
Intro : D
        Em A D..

                G
dewe aku ning kene..
  A                D
sepi.. sing tak rasakne..
Bm                    Em
 sakwise mbok tinggal lungo..
  A                  D
kowe.. nyanding wong liyo..

                 G
opo mergo kahananku ..
       A                 D
durung biso.. nyenengne awakmu..
Bm                   Em
 wis tak cubo sak mampuku..
  A                       D
nanging.. kurang kanggo awakmu..

Int. G A D D7

Reff :
                   G
 kudune kowe ngerteni 
         A                 D
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Bm                   Em
  susah seneng karo kowe
            A                   D  D7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe..

               G
 ngaliho sing adoh
 A        D
  aku ra gondeli
 Bm            Em
  yen pancen lungamu 
     A         D
 iso gawe ayem atimu..

Musik : G A D B
        Em A D

                 G
opo mergo kahananku..
       A                D
durung biso.. nyenengne awakmu..
Bm                   Em
 wis tak cubo sak mampuku..
  A                      D
nanging.. kurang kanggo awakmu..

Int. G A D D7

Reff :
                   G
 kudune kowe ngerteni 
         A                 D
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Bm                   Em
  susah seneng karo kowe
            A                   D  D7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe..

               G
 ngaliho sing adoh
 A        D
  aku ra gondeli
 Bm            Em
  yen pancen lungamu 
     A         D
 iso gawe ayem atimu..
 
 Bm             Em
  wis cukup semene 
         A
 ora tak baleni 
        D
 aku loro ati..
 Bm             Em
  wis cukup semene 
         A
 ora tak baleni 
        D
 aku loro ati..   

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Olgha Bhian mudah, kunci gitar Olgha Bhian, chord lagu Olgha Bhian - Ora Tak Baleni, chord dasar Olgha Bhian - Ora Tak Baleni, chordtela Olgha Bhian - Ora Tak Baleni, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Olgha Bhian - Ora Tak Baleni, download lagu Olgha Bhian - Ora Tak Baleni mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Olgha Bhian di youtube: https://youtube.com/watch?v=XHczP-D5rAM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Olgha Bhian

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari