menu Request
×

Kunci Gitar Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha Chord Dasar dan Lirik Lengkap

104 views
 Capo fret 1

Intro : C G/B Am G
        F G C..

  C        G/B
kenangan masa lalu
  Am          -G
saat bersamamu
   F            G
berkhayal bakal urip
     C
sesandingan..
     Em
tapi kenyataane
      Am
saiki nyanding liyane
    F       Dm
aku ikhlas pasrah karo
  G
kahanane..

  C          G/B
cukup pisan iki aku
   Am           -G
nandang loro ati
  F          G
mugo ati kanggo wong sing
  C
tau tak tresnani..
   Em
janjimu ndek mbiyen
         Am
ngancani tekan ing pati
        F
nanging nyatane
 Dm          G
aku mbok larani..

Int. F G

Reff :
    F        G
  lilo aku lilo
    Em           Am
  pasrah kang kuoso
           Dm          G
  senadyan kowe wes gandeng
            C
  karo wong liyo..

   F           G
  aku mung dedungo
   Em       Am
  aku iso duwe ganti
         Dm
  sing luwih gemati
  G          F    C
  tulus karo aku iki..

Musik : F G -F Em Am
        Dm G C..
        Dm Em F G C

[Versi Koplo]
  C          G
cukup pisan iki aku
   Am
nandang loro ati
  F          G
mugo ati kanggo wong sing
  C
tau tak tresnani
   Em
janjimu ndek mbiyen
         Am
ngancani tekan ing pati
        F
nanging nyatane
Dm          G
aku mbok larani..

Int. F G

Reff :
    F        G
  lilo aku lilo
    Em           Am
  pasrah kang kuoso
           Dm          G
  senadyan kowe wes gandeng
            C
  karo wong liyo..

   F           G
  aku mung dedungo
   Em       Am
  aku iso duwe ganti
         Dm
  sing luwih gemati
  G          C
  tulus karo aku iki..

    F        G
  lilo aku lilo
    Em           Am
  pasrah kang kuoso
           Dm          G
  senadyan kowe wes gandeng
            C
  karo wong liyo..

   F           G
  aku mung dedungo
   Em       Am
  aku iso duwe ganti
         Dm
  sing luwih gemati
  G          C    Am
  tulus karo aku iki..
         Dm
  sing luwih gemati
  G          F       C
  tulus karo aku iki..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vivi Voletha mudah, kunci gitar Vivi Voletha, chord lagu Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha, chord dasar Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha, chordtela Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha, download lagu Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vivi Voletha di youtube: https://youtube.com/watch?v=z4PsedVuGrg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Vivi Voletha

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari