menu Request
×

Kunci Gitar Nurbayan feat Vivi Atika - Tresno Waranggono Chord Dasar dan Lirik Lengkap

539 views
 Intro : C Am F G C
Dm G C G

C
nelongso roso rasane
Am
nangis jeroning atiku
F G C
yen kelingan esem gemuyumu
Dm
laras sworo gending tresno
C Am
gawe kangen ning atiku
F G
tansah eling aku ro sliramu

C
duh kang mas sak tenane
Am
aku ngerti atimu
F G C
yen wis mestine aku duk jodomu
Dm
pancen roso kari roso
C Am
kudu lilo nggonmu nerimo
F G
lilakno aku nyanding priyo liyo..

*)
C
ra keroso wis sewindu
Am
nggonku ora ketemu
F G C
kegugah atiku…krungu suaramu
Dm
aku mung biso ndedungo
C Am
waranggono sing tak tresno
F G
mugo biso urip tentrem mulyo

#)
C
tak tulis lakon tresnamu
Am
ing gending katresnanku
F G C
tak timbangne saben kangen sliramu
Dm
sak tenane aku nangis
C Am
nanging tresno wis ginaris
F G
tak lakoni kanti ikhlas ati..

Reff:
Am
wuyungku ngelayung
F
ngamboro ing awang awang
Dm
tanpo biso nyanding
G
aku mung biso nyawang
Am
tumetes eluh ku
F
deres mili ono pipi
Dm
opo tresno iku pancen
G
ra kudu nduweni...

Em Am
wis lilakno aku kang mas
F C
wis cukup lalekno
Dm
lelakon tresno iki
G
bakal dadi cerito
C
tresno waranggono

Musik : C Am F G C..Dm G C G

==Kembali ke : *), #), Reff

Outro : C

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Nurbayan feat Vivi Atika - Tresno Waranggono, chord dasar Nurbayan feat Vivi Atika - Tresno Waranggono, chordtela Nurbayan feat Vivi Atika - Tresno Waranggono, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nurbayan feat Vivi Atika - Tresno Waranggono, download lagu Nurbayan feat Vivi Atika - Tresno Waranggono mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=D8MFuJu-D7k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari