menu Request
×

Nella Kharisma - Yowes Sorry MP3 dan Lirik Lagu

66 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

yowes sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowes sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

bola bali aku ngandani, aku ra ngapusi
yen aku iki uwes ono sing nduweni
mbok ojo nyeraki lan ojo nyenengi
ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti

yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak
aku ra goroh bojoku luweh galak
yen aku wegah tulung kowe ojo mekso
opo yo susah golek tresno sing liyo

yowes sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowes sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro
mergo aku iki raiso ngelarani bojo
mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak
ojo mikir cendek timbang akhire ra penak

kowe ojo seneng dadi barang payu
mergo nguyak ben dadi uwong ketelu
becicik ket-tik olo mesti ketoro
ojo dumeh tau disio njur seneng gudo

yowes sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowes sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

wes ojo ganggu aku, aku ra bakal kerayu
maaf aku wes payu
saiki lalekno aku, guw-ngen kuwi rosomu
aku du jodohmu

yowes sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowes sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

yowes sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowes sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Yowes Sorry, chord dasar Nella Kharisma - Yowes Sorry, chordtela Nella Kharisma - Yowes Sorry, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Yowes Sorry, download lagu Nella Kharisma - Yowes Sorry mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=hk_CWJ-ogt4

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari