menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Undangan Nyasar Chord Dasar dan Lirik Lengkap

70 views
 Capo di fret 2

Intro : C

Reff :
  C        G
 ati iki ambyar
      Am          Em
 sakwise krungu kabar
     F          C
 ono layang undangan nyasar
       Dm        G
 jebul mantene pacar..

    C            G
 ibarat nandur pari
     Am         Em
 tukule suket teki
       F               C
 ket biyen aku sing ngeragati
       Dm       
 malah wong liyo
 G               C
 sing mbok jak rabi..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G C..

  C              G
roso getun mesti tibo neng mburi
 Am                         Em
arep tak pikir keri nanging ngganjel ning ati
  F                C
nahan tangis banyu moto tetep mili
   Dm             G
nyawang kore karo wong liyo rabi..

 C                  G
iki sing jaremu tresno tekan mati
     Am                    Em
ngongkon aku setyo malah kowe sing mblenjani
 F                      C
ibarat mangan telo sing didol sewu siji
  Dm                   G
ketoke mareki eh jebul malah nyereti..

Am               F
..sabar keloro-loro
                        C
yen ra sabar tambah bongko
                      G
tiwas wes setyo ngenteni
                  Am
malah ditinggal rabi
                      F
tresnoku wes kadung jeru
                C
ora gampang ditiru..
     G
asli seko atiku..

Reff :
  C        G
 ati iki ambyar
      Am          Em
 sakwise krungu kabar
     F          C
 ono layang undangan nyasar
       Dm        G
 jebul mantene pacar..

    C            G
 ibarat nandur pari
     Am         Em
 tukule suket teki
       F               C
 ket biyen aku sing ngeragati
       Dm       
 malah wong liyo
 G               C
 sing mbok jak rabi..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G C..

 C                       G
Opo ra kelingan pas iseh jaman semono
  Am                       Em
kowe tak ragati nganti sak enteke bondo
  F                C
demi sliramu aku lilo urip rekoso
  Dm                   G
e jebul endinge kowe disanding wong liyo

C            G                 Am
..aku kudu piye yen wes ngene iki
                      Em
kowe seng tak perjuangke
                F
malah ninggal rabi
             C                Dm
moco undanganmu wes ngremoke ati
               G
opo meneh mbok kon njagongi..

Am               F
..sabar keloro-loro
                        C
yen ra sabar tambah bongko
                      G
tiwas wes setyo ngenteni
                  Am
malah ditinggal rabi
                      F
tresnoku wes kadung jeru
                C
ora gampang ditiru..
     G
asli seko atiku..

Reff :
  C        G
 ati iki ambyar
      Am          Em
 sakwise krungu kabar
     F          C
 ono layang undangan nyasar
       Dm        G
 jebul mantene pacar..

    C            G
 ibarat nandur pari
     Am         Em
 tukule suket teki
       F               C
 ket biyen aku sing ngeragati
       Dm       
 malah wong liyo
 G               C
 sing mbok jak rabi..

  C        G
 ati iki ambyar
      Am          Em
 sakwise krungu kabar
     F          C
 ono layang undangan nyasar
       Dm        G
 jebul mantene pacar..

    C            G
 ibarat nandur pari
     Am         Em
 tukule suket teki
       F               C
 ket biyen aku sing ngeragati
       Dm       
 malah wong liyo
 G               C
 sing mbok jak rabi..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D

Reff :
  D        A
 ati iki ambyar 
      Bm          F#m
 sakwise krungu kabar
     G          D
 ono layang undangan nyasar
       Em        A
 jebul mantene pacar..

    D            A
 ibarat nandur pari 
     Bm         F#m
 tukule suket teki
       G               D
 ket biyen aku sing ngeragati
       Em        
 malah wong liyo 
 A               D
 sing mbok jak rabi..

Musik : D A Bm F#m
        G D Em A D..
 
  D              A
roso getun mesti tibo neng mburi
 Bm                         F#m
arep tak pikir keri nanging ngganjel ning ati
  G                D
nahan tangis banyu moto tetep mili
   Em             A
nyawang kore karo wong liyo rabi..

 D                  A
iki sing jaremu tresno tekan mati
     Bm                    F#m  
ngongkon aku setyo malah kowe sing mblenjani
 G                      D
ibarat mangan telo sing didol sewu siji
  Em                   A
ketoke mareki eh jebul malah nyereti..

Bm               G
..sabar keloro-loro 
                        D
yen ra sabar tambah bongko
                      A
tiwas wes setyo ngenteni 
                  Bm
malah ditinggal rabi
                      G
tresnoku wes kadung jeru 
                D
ora gampang ditiru..
     A
asli seko atiku..

Reff :
  D        A
 ati iki ambyar 
      Bm          F#m
 sakwise krungu kabar
     G          D
 ono layang undangan nyasar
       Em        A
 jebul mantene pacar..

    D            A
 ibarat nandur pari 
     Bm         F#m
 tukule suket teki
       G               D
 ket biyen aku sing ngeragati
       Em        
 malah wong liyo 
 A               D
 sing mbok jak rabi..

Musik : D A Bm F#m
        G D Em A D..
 
 D                       A
Opo ra kelingan pas iseh jaman semono
  Bm                       F#m
kowe tak ragati nganti sak enteke bondo
  G                D
demi sliramu aku lilo urip rekoso
  Em                   A
e jebul endinge kowe disanding wong liyo

D            A                 Bm
..aku kudu piye yen wes ngene iki
                      F#m
kowe seng tak perjuangke 
                G
malah ninggal rabi
             D                Em
moco undanganmu wes ngremoke ati
               A
opo meneh mbok kon njagongi..

Bm               G
..sabar keloro-loro 
                        D
yen ra sabar tambah bongko
                      A
tiwas wes setyo ngenteni 
                  Bm
malah ditinggal rabi
                      G
tresnoku wes kadung jeru 
                D
ora gampang ditiru..
     A
asli seko atiku..

Reff :
  D        A
 ati iki ambyar 
      Bm          F#m
 sakwise krungu kabar
     G          D
 ono layang undangan nyasar
       Em        A
 jebul mantene pacar..

    D            A
 ibarat nandur pari 
     Bm         F#m
 tukule suket teki
       G               D
 ket biyen aku sing ngeragati
       Em        
 malah wong liyo 
 A               D
 sing mbok jak rabi..

  D        A
 ati iki ambyar 
      Bm          F#m
 sakwise krungu kabar
     G          D
 ono layang undangan nyasar
       Em        A
 jebul mantene pacar..

    D            A
 ibarat nandur pari 
     Bm         F#m
 tukule suket teki
       G               D
 ket biyen aku sing ngeragati
       Em        
 malah wong liyo 
 A               D
 sing mbok jak rabi..

Outro : D

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar, chord dasar Nella Kharisma - Undangan Nyasar, chordtela Nella Kharisma - Undangan Nyasar, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar, download lagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=HIkZnOqO9Ug

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari