menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Tresno Suci Chord Dasar dan Lirik Lengkap

116 views
 Intro : C….
C..G..Am..Em..
F..C..G…..C..

[Chord Tresno Suci Prolog]
C G
Mas..tresno iki
Am Em
ora ono sing biso nganteni
F C
masio kowe gawe loro ati iki
G
aku isih tetep tresno mas
C G
aku ora biso nglalekke sliramu
Am Em
..soko atiku, sing tak jaluk
F
amung sadarmu
C G
elingo karo anak bojomu iki mas
C...

[Chord Masuk Lagu]
C G
Ning opo kowe tego
Am Em
ninggalake aku
F C
wes ora eling
G
karo janji setiomu..
C G
Sing kok ucapake
Am Em
ning ngarep penghulu
F C
nalikane kowe
G
ngerabi awakku iki..

[Slow Rap 1]
C
Opo kowe ra eling
G
naliko jaman semono
Am Em
kowe janji setio, marang aku
F C
nganti mbesuk tumeko ing pati
G
tapi opo saiki banjur kowe ngelali..
C G
Opo ora eling maneh karo anak bojomu
Am Em
sing saben dino ngenteni tekomu
F C
sing tak jaluk yo mung sadarmu
G
baliyo marang aku ilingo karo anak bojomu..

Reff:
C G
Tresno iki tak jogo
Am Em
mung kanggo sliramu
F C
nganti kapan wae
G
kowe tetep tak tunggu..
C G
sing tak jaluk mung siji
Am Em
eling lan sadarmu
F C
mugo wae kowe eling
G
marang janji setiomu..

Musik : C..G..Am..Em..
F..C..G…..
C..G..Am..Em..
F..C..G…..

C G
Ning opo kowe tego
Am Em
ninggalake aku
F C
wes ora eling
G
karo janji setiomu..
C G
Sing kok ucapake
Am Em
ning ngarep penghulu
F C
nalikane kowe
G
ngerabi awakku iki..

[Slow Rap 2]
C G
Tresno suci iki, tetep tak jogo
Am Em
nganti saiki masio kowe sering ngeloro ati
F C
wes pirang pirang sasi kabarmu tak enteni
G
saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki
C G
Kadung anakmu takon kapan bapakku bali
Am Em
ngertenono neng njero batin iki keloro loro
F C
neng opo kowe tego mentolo
G
ninggalke aku lungo karo wanito liyo..

Reff:
C G
Tresno iki tak jogo
Am Em
mung kanggo sliramu
F C
nganti kapan wae
G
kowe tetep tak tunggu..
C G
sing tak jaluk mung siji
Am Em
eling lan sadarmu
F C
mugo wae kowe eling
G
marang janji setiomu..

Outro : C..G..Am..Em..
F..C..G…..
C..G..Am..Em..
F..C..G…..C..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Tresno Suci, chord dasar Nella Kharisma - Tresno Suci, chordtela Nella Kharisma - Tresno Suci, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Tresno Suci, download lagu Nella Kharisma - Tresno Suci mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=M6ERImJTPSk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari