menu Request
×

Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo MP3 dan Lirik Lagu

105 views

Berikut adalah lirik lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo dari Nella Kharisma. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
nandang leloro sak jroning dodo
wes tak tompo lelakon iki aku trimo
aku wes pasrah lilo legowo

ademe mongso mediding kang biso nyirep srengenge
neng nyatane ora biso ngademne atiku
nalikane kowe cidro ing janji
rasane ati iki koyo diirisi

wes suwe sliramu ninggalke aku
angin kang sumilir ngiringi lungomu
pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
nyatane pilih dunyo kang sugih bondo

tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
nandang leloro sak jroning dodo
wes tak tompo lelakon iki aku trimo
aku wes pasrah lilo legowo

aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
biyen pamite lungo ra kuat urip soro
opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
koyo ngene nasibku loro tenan atiku
mergo abot rosoku tresno marang sliramu
nanging kenyataane kok malah koyo ngene
kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

wes suwe sliramu ninggalke aku
angin kang sumilir ngiringi lungomu
pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
nyatane pilih dunyo kang sugih bondo

tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
nandang leloro sak jroning dodo
wes tak tompo lelakon iki aku trimo
aku wes pasrah lilo legowo

aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
biyen pamite lungo ra kuat urip soro
opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
koyo ngene nasibku loro tenan atiku
mergo abot rosoku tresno marang sliramu
nanging kenyataane kok malah koyo ngene
kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

tak turuti karepmu snajan abot jroning dodo
aku ra biso moco wujud bondo dunyo
nanging aku wes lilo snajan remuk jroning dodo
nyatane kowe priyo mung buru bondo
nyatane kowe priyo mung buru bondo

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo, chord dasar Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo, chordtela Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo, download lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=8bGfMKr6byo

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari