menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Tresno Ing Parangtritis Chord Dasar dan Lirik Lengkap

108 views
 Intro : C..Em..Am..Am..
F..G..
C Em Dm G
C Em Dm G C G

C G Am
Mbiyen aku eling jaman semono
F G C
tresnoku ono pinggir kutho jogjo
Dm
ombak ing parangtritis
C Am
lan angin segoro
C G
dadi seksine janjimu lan janjiku

C G Am
Nyatane kowe ninggalke aku
F G C
tegone kowe nyulayani janji
Dm
ati iki kang nangis
C Am
wayah udan gerimis
C G
pengen ketemu kowe
C
yo wong manis..

Reff:
F G C Am
Bocah bagus kowe sing tak tresnani
F G C Am
bocah bagus kowe sing tau janji
F G C Am
tresnoku iki ora biso lali
F G C
senadjan kowe nggawe loro ati..

[Rap]
C
nek ku eling jaman semono
Em
kowe karo aku mengikat janji
Am
janji suci setuluse ning njero ati
Am
sumpah opo yo mung kowe sing tak tresnani
F G
demi opo tresno iki sampe tekane pati
G
senadjan kowe uwes nggawe loro ati

C Em Dm
..dowone ombak lan angin segoro
G
seng uwes dadi seksi
C
tresno lan janji cidro
Em
bocah bagus tresno iki ra biso lali
Dm G
..senajan kowe uwes nggawe
C G
loro ning ati..

C G Am
Mbiyen aku eling jaman semono
F G C
tresnoku ono pinggir kutho jogjo
Dm
ombak ing parangtritis
C Am
lan angin segoro
C G
dadi seksine janjimu lan janjiku

C G Am
Nyatane kowe ninggalke aku
F G C
tegone kowe nyulayani janji
Dm
ati iki kang nangis
C Am
wayah udan gerimis
C G
pengen ketemu kowe
C
yo wong manis..

Reff:
F G C Am
Bocah bagus kowe sing tak tresnani
F G C Am
bocah bagus kowe sing tau janji
F G C Am
tresnoku iki ora biso lali
F G C
senadjan kowe nggawe loro ati..

F G C Am
Bocah bagus kowe sing tak tresnani
F G C Am
bocah bagus kowe sing tau janji
F G C Am
tresnoku iki ora biso lali
F G C
senadjan kowe nggawe loro ati..

Outro : C Em Dm G
C Em Dm G C G
C..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Tresno Ing Parangtritis, chord dasar Nella Kharisma - Tresno Ing Parangtritis, chordtela Nella Kharisma - Tresno Ing Parangtritis, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Tresno Ing Parangtritis, download lagu Nella Kharisma - Tresno Ing Parangtritis mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=GHtScoCXVvI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari