menu Request
×

Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah MP3 dan Lirik Lagu

87 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

kangen yen kelingan awakmu
loro ati mergo aku
mergo atiku suloyo ninggal lungo tanpo kondo
golek tresno sing liyo

asmoroku wis bubrah, gawe uripmu susah
neng endi sliramu, aku pengen ketemu

kabeh iki salahku, gawe remuk atimu
aku sing ngucap janji, aku sing mblenjani
pancen aku ra biso ngobati lan ganteni tetes eluhmu

aku pengen ketemu, ngucap pangapuraku
kanggo koe, pancen aku sing kudu tok salahke

sampun adoh ono ning moto
tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo
mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu
tresno kasih mung go aku gawe eluhmu metu

udan raiso mbusak kahananmmu sing pahit
amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit
aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng
aku ora jaluk bali roso kangenku tak gawe lerem

tak akoni aku sing salah
gawe ati ajar ngalah, pancen aku sing kleru
cerito iki malah bubrah, sosok yang ku banggakan
walau ku bukan pilihan, aku pasrah marang gusti

tetep kudu bertahan, tur yo piye meneh
aku wis lilo legowo, nadyan nek ketemu roso
dek-dekan njero dodo, tak cubo sak kuatku
jodo ra bakal mlayu, mugo sampeyan urip bareng aku

kabeh iki salahku, gawe remuk atimu
aku sing ngucap janji, aku sing mblenjani
pancen aku ra biso ngobati lan ganteni tetes eluhmu

aku pengen ketemu, ngucap pangapuraku
kanggo koe, pancen aku sing kudu tok salahke

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah, chord dasar Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah, chordtela Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah, download lagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=-Df4MgpXd3E

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari