menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Ngeliyo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

78 views
 Capo fret 2

Intro : C..G..Am..F G 
        C..G..Am..F G 

    C
Lorone ati
                 G
Bagai tertusuk duri
               Am
Arep obah dadi males
             F  G
Awakku iki lemes..

      C
Raiso sambat
              G
Aku mencoba kuat
                     Am
Nanging malah tambah loro
                  F  G
Kelingan koe ngeliyo..

Musik : C..G..Am..F G
        C..G..Am..F G

       C
Nandur kembang
                  G
Malah tukule brambang
                Am
Gawe mripat iki nanges
              F    G
Ati tansah keires-ires

    C
Ora nyongko
               G
koe milih wong liyo
                    Am
Padahal aku sing slalu ono
                F   G
Ratau gawe kowe loro..

       Am               Em
Yen pancen ngene balesanmu
    G          C
Aku mung iso pasrah
         F
Tak tangisono
             G
Kui wes dadi karepmu..

Reff :
    C
 Janji setio
                 G
 Saiki mung dadi cerito
    Am
 Mergo kowe
                    F    G
 malah milih wong liyo..
     C
 Ora peduli
                   G
 Kepiye perasaanku iki
           Am
 Ning ngarepe moto
                 F  G
 Kowe malah ngeliyo..

C
Wes kadung tresno aku digawe loro
    G
Opo salahku iki kok kamu malah pergi
       Am
Nyesek ning njero ati aku wes cinta mati
    F                   G
Padahal aku tulus kok malah ngelarani

C         
Bab dilarani jane aku wes kebal
        G
Nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
      Am
Jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
    F                   G
Aku kudu ngrasakne sliramu mbagi ati..

Reff :
    C
 Janji setio
                 G
 Saiki mung dadi cerito
    Am
 Mergo kowe
                    F    G
 malah milih wong liyo..
     C
 Ora peduli
                   G
 Kepiye perasaanku iki
           Am
 Ning ngarepe moto
                 F  G
 Kowe malah ngeliyo..

  C
Bubur kacang ijo campur ketan ireng
 G
Ajur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
  Am
Pileh mangan sego tinimbang mangan roti
        F                 G
Ra nyongko kowe tego janjimu tok blenjani

C
Tresno tenanan malah tok nggo dolanan
   G
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
     Am
Kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
     F                 G
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

       Am               Em
Yen pancen ngene balesanmu
    G          C
Aku mung iso pasrah
         F
Tak tangisono
             G
Kui wes dadi karepmu..

Reff :
    C
 Janji setio
                 G
 Saiki mung dadi cerito
    Am
 Mergo kowe
                    F    G
 malah milih wong liyo..
     C
 Ora peduli
                   G
 Kepiye perasaanku iki
           Am
 Ning ngarepe moto
                 F  G
 Kowe malah ngeliyo..

    C
 Janji setio
                 G
 Saiki mung dadi cerito
    Am
 Mergo kowe
                    F    G
 malah milih wong liyo..
     C
 Ora peduli
                   G
 Kepiye perasaanku iki
           Am
 Ning ngarepe moto
                 F G C
 Kowe malah ngeliyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..A..Bm..G A..
        D..A..Bm..G A..

    D
Lorone ati
                 A
Bagai tertusuk duri
               Bm
Arep obah dadi males
             G  A
Awakku iki lemes..

      D
Raiso sambat
              A
Aku mencoba kuat
                     Bm
Nanging malah tambah loro
                  G  A
Kelingan koe ngeliyo..

Musik : D..A..Bm..G A..
        D..A..Bm..G A..

       D
Nandur kembang 
                  A
Malah tukule brambang
                Bm
Gawe mripat iki nanges
              G    A
Ati tansah keires-ires

    D
Ora nyongko 
               A
koe milih wong liyo
                    Bm
Padahal aku sing slalu ono
                G   A
Ratau gawe kowe loro..

       Bm               F#m
Yen pancen ngene balesanmu
    A          D
Aku mung iso pasrah
         G
Tak tangisono 
             A
Kui wes dadi karepmu..

Reff :
    D
 Janji setio
                 A
 Saiki mung dadi cerito
    Bm
 Mergo kowe
                    G   A
 malah milih wong liyo..
     D
 Ora peduli
                   A
 Kepiye perasaanku iki
           Bm
 Ning ngarepe moto
                 G  A
 Kowe malah ngeliyo..

D
Wes kadung tresno aku digawe loro
    A
Opo salahku iki kok kamu malah pergi
       Bm
Nyesek ning njero ati aku wes cinta mati
    G                   A
Padahal aku tulus kok malah ngelarani

D          
Bab dilarani jane aku wes kebal
        A
Nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
      Bm
Jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
    G                   A
Aku kudu ngrasakne sliramu mbagi ati..

Reff :
    D
 Janji setio
                 A
 Saiki mung dadi cerito
    Bm
 Mergo kowe
                    G   A
 malah milih wong liyo..
     D
 Ora peduli
                   A
 Kepiye perasaanku iki
           Bm
 Ning ngarepe moto
                 G  A
 Kowe malah ngeliyo..

  D
Bubur kacang ijo campur ketan ireng
 A
Ajur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
  Bm
Pileh mangan sego tinimbang mangan roti
        G                 A
Ra nyongko kowe tego janjimu tok blenjani

D
Tresno tenanan malah tok nggo dolanan
   A
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
     Bm
Kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
     G                 A
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

       Bm               F#m
Yen pancen ngene balesanmu
    A          D
Aku mung iso pasrah
         G
Tak tangisono 
             A
Kui wes dadi karepmu..

Reff :
    D
 Janji setio
                 A
 Saiki mung dadi cerito
    Bm
 Mergo kowe
                    G   A
 malah milih wong liyo..
     D
 Ora peduli
                   A
 Kepiye perasaanku iki
           Bm
 Ning ngarepe moto
                 G  A
 Kowe malah ngeliyo..

    D
 Janji setio
                 A
 Saiki mung dadi cerito
    Bm
 Mergo kowe
                    G   A
 malah milih wong liyo..
     D
 Ora peduli
                   A
 Kepiye perasaanku iki
           Bm
 Ning ngarepe moto
                 G A D
 Kowe malah ngeliyo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Ngeliyo, chord dasar Nella Kharisma - Ngeliyo, chordtela Nella Kharisma - Ngeliyo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Ngeliyo, download lagu Nella Kharisma - Ngeliyo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=eHJISq_C6vc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari