menu Request
×

Nella Kharisma - Nasib Sepurane MP3 dan Lirik Lagu

76 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Nasib Sepurane, chord dasar Nella Kharisma - Nasib Sepurane, chordtela Nella Kharisma - Nasib Sepurane, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Nasib Sepurane, download lagu Nella Kharisma - Nasib Sepurane mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=DCJzPiRfFjA

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari