menu Request
×

Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno Feat Acw Star MP3 dan Lirik Lagu

69 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyaw-ng, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyaw-ng, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

biyen tau ono roso ning njero dodo
sak durunge kowe nggawe aku cidro
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
senadyan aku iki loro aku rapopo

wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
terus kowe ngomong pengen balen karo aku

goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyaw-ng, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
demi ngentokne sliramu pamujaning ati
nanging opo kowe tego mblenjani janji
nganti eluh iki netes terus ning pipi

sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
karena di antara kita sudah tak ada rasa
rasa cinta yang dulu selalu ada
kini telah pergi menghilang, sayang

goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyaw-ng, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno Feat Acw Star, chord dasar Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno Feat Acw Star, chordtela Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno Feat Acw Star, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno Feat Acw Star, download lagu Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno Feat Acw Star mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=Dq6d9UOBoks

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari