menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan Chord Dasar dan Lirik Lengkap

125 views
 Intro : C..G..Am..Em.. 
        F..C..Dm..G.. 

C         G
Ra biso lali,
     Am         Em
Mung tansah kelingan..
  F             C
Karo kowe sing tak tresno,
    Dm          G
Ninggalke kenangan..

Catatan:
Lihat pula versi Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan

C          G
Kabeh dadi impenku,
  Am          Em
Koyo mbiyen bareng mlaku..
  F            C
Nyambung katresnan iki,
        Dm           G
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
F          G
..Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

Reff:
           C          G
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Am
  Yen akhire arep lungo..
  -C       F           C
  Ngarepke balasan tresno,
                G
  Nanging mung mbok sio-sio..
            C           G
  Pancen lantip pikiranmu
            Am
  Pancen luwes omonganmu..
  -C       F          C
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  G
  Mung tok nggo nglarani aku..

Musik : Am..C..G..Am.. 
        Am..C..G...

#)
F          G
..Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

C             G
Mungkin wis dadi,
Am         Em
Takdire gusti..
  F            C
Biso nyawang kowe nanging,
      Dm       G
Tanpo biso nduweni..

C           G
Kabeh dadi impenku,
  Am          Em
Koyo mbiyen bareng mlaku..
 F             C
Nyambung katresnan iki,
          Dm         G
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
F          G
..Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

Reff:
           C          G
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Am
  Yen akhire arep lungo..
           F           C
  Ngarepke balasan tresno,
                G
  Nanging mung mbok sio-sio..
            C           G
  Pancen lantip pikiranmu
            Am
  Pancen luwes omonganmu..
          F          C
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  G
  Mung tok nggo nglarani aku..

           C          G
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Am
  Yen akhire arep lungo..
           F           C
  Ngarepke balasan tresno,
                G
  Nanging mung mbok sio-sio..
            C           G
  Pancen lantip pikiranmu
            Am
  Pancen luwes omonganmu..
           F          C
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  G
  Mung tok nggo nglarani aku..

Outro : C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..A..Bm..F#m.. G..D..Em..A.. D A Ra biso lali, Bm F#m Mung tansah kelingan.. G D Karo kowe sing tak tresno, Em A Ninggalke kenangan.. D A Kabeh dadi impenku, Bm F#m Koyo mbiyen bareng mlaku.. G D Nyambung katresnan iki, Em A Mungkin k’we wis ra sudi.. #) G A ..Terusno lakumu Bm Dongaku kanggo awakmu.. Em Mugo kowe enggal, A Nemokke dalanmu.. Reff: D A Ngopo mbiyen kowe teko Bm Yen akhire arep lungo.. G D Ngarepke balasan tresno, A Nanging mung mbok sio-sio.. D A Pancen lantip pikiranmu Bm Pancen luwes omonganmu.. G D Nanging opo kabeh kuwi, A Mung tok nggo nglarani aku.. Musik : Bm..D..A..Bm.. Bm..D..A.. #) G A ..Terusno lakumu Bm Dongaku kanggo awakmu.. Em Mugo kowe enggal, A Nemokke dalanmu.. D A Mungkin wis dadi, Bm F#m Takdire gusti.. G D Biso nyawang kowe nanging, Em A Tanpo biso nduweni.. D A Kabeh dadi impenku, Bm F#m Koyo mbiyen bareng mlaku.. G D Nyambung katresnan iki, Em A Mungkin k’we wis ra sudi.. #) G A ..Terusno lakumu Bm Dongaku kanggo awakmu.. Em Mugo kowe enggal, A Nemokke dalanmu.. Reff: D A Ngopo mbiyen kowe teko Bm Yen akhire arep lungo.. G D Ngarepke balasan tresno, A Nanging mung mbok sio-sio.. D A Pancen lantip pikiranmu Bm Pancen luwes omonganmu.. G D Nanging opo kabeh kuwi, A Mung tok nggo nglarani aku.. D A Ngopo mbiyen kowe teko Bm Yen akhire arep lungo.. G D Ngarepke balasan tresno, A Nanging mung mbok sio-sio.. D A Pancen lantip pikiranmu Bm Pancen luwes omonganmu.. G D Nanging opo kabeh kuwi, A Mung tok nggo nglarani aku.. Outro : D..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, chord dasar Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, chordtela Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, download lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=Aim2Ai-vmPk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari