menu Request
×

Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan MP3 dan Lirik Lagu

60 views

Berikut adalah lirik lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan dari Nella Kharisma. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

ra biso lali
mung tansah kenangan
karo kowe sing tak tresno
ninggalke kenangan

kabeh dadi impenku
koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki
mungkin kowe wes ra sudi

terusno lak-mu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko
yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno
nanging mung mbok sio-sio

pancen lantip pikiranmu
pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi
mung tok nggo ngelarani aku

terusno lak-mu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

mungkin wes dadi takdire gusti
biso nyaw-ng kowe nanging tanpo biso nduweni
kabeh dadi impenku koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki mungkin kowe wes ra sudi

terusno lak-mu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, chord dasar Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, chordtela Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, download lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=Aim2Ai-vmPk

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari