menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Konco Kringetan Chord Dasar dan Lirik Lengkap

117 views
Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em F C G

C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

(Intro) F G C

C
 bibit awet aku
   G
nyawang kowe karo kancamu
Am
 gegojekan naliko
Em
wayah bengi udan banyu
F
 demak demok terus
  C
dibacutke karo ciuman
G
 ngelus dodo ati
 G
iki mergo uwes kelaran

C
 durung tau aku
     G
ngerasake loro sakdurunge
Am
 mergo ati iki
  Em
durung pernah ono sing duwe
F
 teko biyen nganti
  C                  G
saiki aku tresno dirimu
                 G
mugo biso dadi bojo
sampe akhir uripku

(Chorus)
C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

C
 saikine ku wes
    G                   Am
ngerti kabeh opo to sebabe
mergo gandeng aku
 Em
ora pernah ono senenge
F
 seng tak jalok saiki
C
wes cukup semene saja
G
 hubungan kita jangan
G
pernah ada derita

C
 welingku siji ojo
G
mung dadi konco kringetan
Am
 yen tembe mburi kowe
Em
bakale dadi wong edan
F
 luweh becik aku
   C                      G
mundur dadi jomblo sing keren
                   G
wes cukup sak mene saiki lo gue end

(Chorus)
C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

(Intro) C G Am Em F C G

(Chorus)
C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..
      F             G         C
jebul janjimu ora biso dipercoyo..





(Intro) D A Bm Dm G D A

D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     Dm        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    Dm        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..

(Intro) G A D

D
 bibit awet aku
   A
nyawang kowe karo kancamu
Bm
 gegojekan naliko
Dm
wayah bengi udan banyu
G
 demak demok terus
  D
dibacutke karo ciuman
A
 ngelus dodo ati
 A
iki mergo uwes kelaran

D
 durung tau aku
     A
ngerasake loro sakdurunge
Bm
 mergo ati iki
  Dm
durung pernah ono sing duwe
G
 teko biyen nganti
  D                  A
saiki aku tresno dirimu
                 A
mugo biso dadi bojo
sampe akhir uripku

(Chorus)
D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     Dm        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    Dm        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..

D
 saikine ku wes
    A                   Bm
ngerti kabeh opo to sebabe
mergo gandeng aku
 Dm
ora pernah ono senenge
G
 seng tak jalok saiki
D
wes cukup semene saja
A
 hubungan kita jangan
A
pernah ada derita

D
 welingku siji ojo
A
mung dadi konco kringetan
Bm
 yen tembe mburi kowe
Dm
bakale dadi wong edan
G
 luweh becik aku
   D                      A
mundur dadi jomblo sing keren
                   A
wes cukup sak mene saiki lo gue end

(Chorus)
D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     Dm        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    Dm        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..

(Intro) D A Bm Dm G D A

(Chorus)
D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     Dm        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    Dm        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..

D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     Dm        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    Dm        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..

D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     Dm        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    Dm        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..
      G             A         D
jebul janjimu ora biso dipercoyo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Konco Kringetan, chord dasar Nella Kharisma - Konco Kringetan, chordtela Nella Kharisma - Konco Kringetan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Konco Kringetan, download lagu Nella Kharisma - Konco Kringetan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=EIQMp4JSBq4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari