menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Kanggo Kowe Chord Dasar dan Lirik Lengkap

168 views
(Intro) C Bm Am  Dm Bm G
        C Bm Am  Dm Bm G

    C            Em
Opo wes sak mestine
      F          C
Aku kudu koyo ngene
      Am          Em
Bebarengan karo kowe
     F        G
Urip sak bendinane

Am        Em
Saben kepetuk
     F              C
kowe kondo yen kowe tresno
Am       Em
Aku percoyo..
       F          G
ra ono wong wadon liyo

(Intro) Am Em Am Em
        Dm Bm Dm G

C          Em
Aku neng kene
          F          C
kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo..
  F         G
mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
        F        C
kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
        F            G
mergo sopo sing njalari

(Chorus)
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
sing tak tresnani..

(Intro) Am Em Am Em
        Dm Bm Dm G

C          Em
Aku neng kene
          F          C
kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo..
  F         G
mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
        F        C
kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
        F            G
mergo sopo sing njalari

(Chorus)
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
sing tak tresnani..

C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
sing tak tresnani..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Kanggo Kowe, chord dasar Nella Kharisma - Kanggo Kowe, chordtela Nella Kharisma - Kanggo Kowe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Kanggo Kowe, download lagu Nella Kharisma - Kanggo Kowe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=Z9HqwgM25hU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari