menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Kalah Cepet Chord Dasar dan Lirik Lengkap

288 views
 Capo ♪ fret 2

Intro : C..

Reff :
   C                  G
 sepet ning pinggir embong
         Am          Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F               C
 telat ngomong tresno
           F              G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C          G
 nelongso rasane
              Am             Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F                C
 nyapo tresno tak pendhem
           F            G      C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : C G Am Em
        F C F G..
        C G Am Em
        F C F G C..

   C
abote nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
           F            C
ungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang..

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F           C
ora ngiro lan terbayang
        G             C
kalah cepet tresnomu ilang..

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     E
mergo kependem ning ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E    G E
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   C                  G
 sepet ning pinggir embong
         Am          Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F               C
 telat ngomong tresno
           F              G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C          G
 nelongso rasane
              Am             Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F                C
 nyapo tresno tak pendhem
           F            G      C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : C G Am Em
        F C F G..
        C G Am Em
        F C F G C..

   C
abote nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
           F            C
ungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang..

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F           C
ora ngiro lan terbayang
        G             C
kalah cepet tresnomu ilang..

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     E
mergo kependem ning ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E    G E
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   C                  G
 sepet ning pinggir embong
         Am          Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F               C
 telat ngomong tresno
           F              G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C          G
 nelongso rasane
              Am             Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F                C
 nyapo tresno tak pendhem
           F            G      C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

   C                  G
 sepet ning pinggir embong
         Am          Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F               C
 telat ngomong tresno
           F              G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C          G
 nelongso rasane
              Am             Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F                C
 nyapo tresno tak pendhem
           F            G      C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..

Reff :
   D                  A
 sepet ning pinggir embong
         Bm          F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G               D
 telat ngomong tresno
           G              A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D          A
 nelongso rasane
              Bm             F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G                D
 nyapo tresno tak pendhem
           G            A      D
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : D A Bm F#m
        G D G A..
        D A Bm F#m
        G D G A D..

   D
abote nyonggo tresno
          Bm
mung disimpen ning njero dodo
           G            D
ungkap tresno rasane bimbang
         A
amung bantal tak sayang sayang..

     D
suwi yen tresno kowe
          Bm
jebul wis ono sing nduwe
       G           D
ora ngiro lan terbayang
        A             D
kalah cepet tresnomu ilang..

Bm
 tresno tak terbalas rasane loro
A
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     F#
mergo kependem ning ati
                           F#
nganti bantal tak sayang sayang
                          F#   A F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   D                  A
 sepet ning pinggir embong
         Bm          F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G               D
 telat ngomong tresno
           G              A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D          A
 nelongso rasane
              Bm             F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G                D
 nyapo tresno tak pendhem
           G            A      D
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : D A Bm F#m
        G D G A..
        D A Bm F#m
        G D G A D..

   D
abote nyonggo tresno
          Bm
mung disimpen ning njero dodo
           G            D
ungkap tresno rasane bimbang
         A
amung bantal tak sayang sayang..

     D
suwi yen tresno kowe
          Bm
jebul wis ono sing nduwe
       G           D
ora ngiro lan terbayang
        A             D
kalah cepet tresnomu ilang..

Bm
 tresno tak terbalas rasane loro
A
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     F#
mergo kependem ning ati
                           F#
nganti bantal tak sayang sayang
                          F#   A F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   D                  A
 sepet ning pinggir embong
         Bm          F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G               D
 telat ngomong tresno
           G              A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D          A
 nelongso rasane
              Bm             F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G                D
 nyapo tresno tak pendhem
           G            A      D
 yen wis getun sambat kalih sinten..

   D                  A
 sepet ning pinggir embong
         Bm          F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G               D
 telat ngomong tresno
           G              A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D          A
 nelongso rasane
              Bm             F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G                D
 nyapo tresno tak pendhem
           G            A      D
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Kalah Cepet, chord dasar Nella Kharisma - Kalah Cepet, chordtela Nella Kharisma - Kalah Cepet, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Kalah Cepet, download lagu Nella Kharisma - Kalah Cepet mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=GK4f-zEWfP8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari