menu Request
×

Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu MP3 dan Lirik Lagu

78 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

esemmu lan guyumu
biso gawe senenge atiku
suwe ra ketemu neng endi paranmu
opo kowe isih eling aku

janjimu lan tresnamu
biso gawe ayeme atiku
nganti saiki kowe isih tak tunggu
nganti kapan kowe ninggalke aku

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali esem lan guyumu

esemmu lan guyumu biso gawe senenge atiku
suwe ra ketemu neng endi paranmu, opo kowe isih eling aku
janjimu lan tresnamu biso gawe ayeme atiku
nganti saiki kowe isih tak tunggu, nganti kapan kowe ninggalke aku

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali selawase

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali selawase

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu, chord dasar Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu, chordtela Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu, download lagu Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=t9AUSuP7P4A

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari