menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Bondo Opo Tresno Chord Dasar dan Lirik Lengkap

102 views
(Intro) Am Dm G C F  E
        Am Dm G C F E

     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

 Am                   Dm
Aku ra bakal lali, janji sing tok ucapke
 G                     C
Iseh kroso neng ati, ambune iseh wangi
    F
Eh, malah saiki kowe minggat karo liyane
E
 Asli kowe ra bakal ngerti piye rasane..

Am              Dm
 Bacut atiku, dirungokke
 G                           C
Ora mung sakpenak ninggal ra ono sebabe
    F
Wes gerang ko yo iseh amburadul tingkahe
   E
Cintaku setengah mati malah kok tinggalke

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

   Am                        Dm
Nyesel nek kelingan jaman mbiyen iseh gandengan
 G                          C
Udan-udan ngiyup neng sawah romantis tenan
  F
Saiki wis bahkan ora tau paprasan
     E
Ming eruh pisan kuwi wae kowe ro sandingan

Am              Dm
 Jan, neng dodo remuk rasane
G             C
 Jan, weruh kowe ro liyane
F
 Opo kowe ra sadar kowe tak wanti-wanti
E
 Nganti tekan saiki aku setia ngenteni..

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

  Am                        Dm
Yoweslah nek ngono karepmu, aku ra mekso
  G                    C
Senajan aku wes cidro aku mung ngempet loro
    F
Wes kowe piye kono kono sak karepmu kono
 E
Aku tak dewe wae timbang ming tambah loro..

Am                  Dm
 Duh Gusti Pangeran, paringi kesabaran
G                    C
 Sing tak adepi niki rumangsaku abot tenan
F
 Jane ki namung sepele masalah percintaan
E
 Nanging cintaku kebacut gedene saklautan

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
    E                 Am
sliramu ra bali bali..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Bondo Opo Tresno, chord dasar Nella Kharisma - Bondo Opo Tresno, chordtela Nella Kharisma - Bondo Opo Tresno, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Bondo Opo Tresno, download lagu Nella Kharisma - Bondo Opo Tresno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=OPy1ffyP-NM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari