menu Request
×

Nella Kharisma - Bojo Keplese Feat Samino MP3 dan Lirik Lagu

79 views

Berikut adalah lirik lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese Feat Samino dari Nella Kharisma. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

wes tak retak-retakne
wes tak takokne-takokne
nyatane koncomu do meneng wae

nyatane kowe preman
gak doyan pegawean
sedino dino mung seneng keluyuran

wes tak tutup tutupi
wes tak rapet rapeti
nyatane kowe malah soyo ndadi

rupo pancene ganteng
ketoro kantong anteng
tibane mung gawe endasku puyeng

ku nyambut gawe nggolekne kowe
tapi kowe malah soyo kleja kleje
macakmu dukun, mangano sabun
wes ra kuat ngempet, aku trimo goodbye

aku wong lanang ganteng, isih akeh sing ngantri
perawan rondo ngenteni, kabeh podho njaluk rabi
cukupo tak kedepi, mesti kintil ora bali
ra percoyo njajalo, mesthi wae kowe keki

kowe kegeden ge-er, nganti koyo wong kenthir
awak kebak tatoan, gambar naga, gambar ulo
ulo ulo sawung, lak-mu yo panggah joko
dhisik dikandani, tapi aku ra percoyo

aku kok pasangi pati geni telung dino
ilmu dukun jowo mandine tang puluh dino
gawe buluh perindu ben aku rindu padamu
sekarang konangan terlanjur dadi bojomu

ku nyambut gawe nggolekne kowe
tapi kowe malah soyo kleja kleje
macakmu dukun, mangano sabun
wes ra kuat ngempet, aku trimo goodbye

aku wong lanang ganteng, isih akeh sing ngantri
perawan rondo ngenteni, kabeh podho njaluk rabi
cukupo tak kedepi, mesti kintil ora bali
ra percoyo njajalo, mesthi wae kowe keki

kowe kegeden ge-er, nganti koyo wong kenthir
awak kebak tatoan, gambar naga, gambar ulo
ulo ulo sawung, lak-mu yo panggah joko
dhisik dikandani, tapi aku ra percoyo

aku kok pasangi pati geni telung dino
ilmu dukun jowo mandine tang puluh dino
gawe buluh perindu ben aku rindu padamu
sekarang konangan terlanjur dadi bojomu

wes kadung keplese
opo mending tak tombokne

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese Feat Samino, chord dasar Nella Kharisma - Bojo Keplese Feat Samino, chordtela Nella Kharisma - Bojo Keplese Feat Samino, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese Feat Samino, download lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese Feat Samino mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=0V4vW7nsr1s

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari