menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Bojo Galak Chord Dasar dan Lirik Lengkap

116 views
 Chord capo di fret 3

Intro : C.. G.. Am.. G….
F.. C.. Dm.. G….

Catatan :
Ada sedikit perbedaan chord
dengan versi asli pendhoza
di F = Dm /Sebagian.

Lihat +
Pendhoza - BOJO GALAK

C G Am G
Wes nasipe kudu koyo ngene
Dm A G
nduwe bojo kok ra tau ngepenakke
Em A Dm-A
seneng muring omongane sengak..
F G C
kudu tak trimo bojoku pancen galak..

C G Am G
Saben dino rasane ra karuan..
Dm
ngrasakke bojoku
A G
sing ra tau perhatian
Em
nanging piye maneh
A Dm
atiku wes kadung tresno
F
senadyan batinku
G C
ngempet ono jero dodo..

Reff:
C G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Am G
yo wes ben sing omongane sengak
F C
seneng nggawe aku susah
F G
nanging aku wegah pisah..

C G
Tak tompo nganggo tulusing ati
Am G
tak trimo sliramu tekan sak iki
F C
mungkin wes dadi jodone
F G (C)
senadyan kahanane koyo ngene..

C G
..Sungguh keterlaluan
Am
bojoku seng sak iki
G
kleru sitik wae
F
aku mesti diseneni
C
ameh dolan ra konco
F
kok ora di olehke senengane nuduh
G C
dikiro lungo ro liane
G Am
yen wes ngono aku mung iso meneng
G
tak jelasno malah
F
mung gawe kowe sepaneng
C F
dimatamu aku iki ora tau bener
G
kabeh mbok salahno rumongso
C -G
wes paling pinter..

Reff:
C G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Am G
yo wes ben sing omongane sengak
F C
seneng nggawe aku susah
F G
nanging aku wegah pisah..

C G
Tak tompo nganggo tulusing ati
Am G
tak trimo sliramu tekan sak iki
F C
mungkin wes dadi jodone
F G (C)
senadyan kahanane koyo ngene..

C G
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
Am G
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
F C
abote duwe bojo seng galak
F G
nek ra keturutan senengane mencak mencak

C G
Ra usah di getuni aku kudu kuat ati
Am G
nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
F C
di stel kendo wae tak nikmati uripe
F G
senajane galak bojoku pancen
C
seng bagus dewe..

F G
Kuwat dilakoni
Em Am
nek ra kuwat ditinggal ngopi
F G C
tetap cinta senajan bojoku galak..

Musik : C G Am G
F C F G..
C G Am G
F C F G..

Reff:
C G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Am G
yo wes ben sing omongane sengak
F C
seneng nggawe aku susah
F G
nanging aku wegah pisah..
C G
Tak tompo nganggo tulusing ati
Am G
tak trimo sliramu tekan sak iki
F C
mungkin wes dadi jodone
F G C
senadyan kahanane koyo ngene..

C G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Am G
yo wes ben sing omongane sengak
F C
seneng nggawe aku susah
F G
nanging aku wegah pisah..
C G
Tak tompo nganggo tulusing ati
Am G
tak trimo sliramu tekan sak iki
F C
mungkin wes dadi jodone
F G C
senadyan kahanane koyo ngene..

[[ORIGINAL CHORD]]

Catatan :
Ada sedikit perbedaan chord
dengan versi asli pendhoza
di G# = Fm /Sebagian.

Intro : D# A# Cm A#
G# D# Fm A#..

D# A# Cm A#
Wes nasipe kudu koyo ngene
Fm C A#
nduwe bojo kok ra tau ngepenakke
Gm C Fm-C
seneng muring omongane sengak..
G# A# D#
kudu tak trimo bojoku pancen galak..

D# A# Cm A#
Saben dino rasane ra karuan..
Fm
ngrasakke bojoku
C A#
sing ra tau perhatian
Gm
nanging piye maneh
C Fm
atiku wes kadung tresno
G#
senadyan batinku
A# D#
ngempet ono jero dodo..

Reff:
D# A#
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Cm A#
yo wes ben sing omongane sengak
G# D#
seneng nggawe aku susah
G# A#
nanging aku wegah pisah..

D# A#
Tak tompo nganggo tulusing ati
Cm A#
tak trimo sliramu tekan sak iki
G# D#
mungkin wes dadi jodone
G# A# (D#)
senadyan kahanane koyo ngene..

D# A#
..Sungguh keterlaluan
Cm
bojoku seng sak iki
A#
kleru sitik wae
G#
aku mesti diseneni
D#
ameh dolan ra konco
G#
kok ora di olehke senengane nuduh
A# D#
dikiro lungo ro liane
A# Cm
yen wes ngono aku mung iso meneng
A#
tak jelasno malah
G#
mung gawe kowe sepaneng
D# G#
dimatamu aku iki ora tau bener
A#
kabeh mbok salahno rumongso
D# -A#
wes paling pinter..

Reff:
D# A#
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Cm A#
yo wes ben sing omongane sengak
G# D#
seneng nggawe aku susah
G# A#
nanging aku wegah pisah..

D# A#
Tak tompo nganggo tulusing ati
Cm A#
tak trimo sliramu tekan sak iki
G# D#
mungkin wes dadi jodone
G# A# (D#)
senadyan kahanane koyo ngene..

D# A#
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
Cm A#
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
G# D#
abote duwe bojo seng galak
G# A#
nek ra keturutan senengane mencak mencak

D# A#
Ra usah di getuni aku kudu kuat ati
Cm A#
nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
G# D#
di stel kendo wae tak nikmati uripe
G# A#
senajane galak bojoku pancen
D#
seng bagus dewe..

G# A#
Kuwat dilakoni
Gm Cm
nek ra kuwat ditinggal ngopi
G# A# D#
tetap cinta senajan bojoku galak..

Musik : D# A# Cm A#
G# D# G# A#..
D# A# Cm A#
G# D# G# A#..

Reff:
D# A#
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Cm A#
yo wes ben sing omongane sengak
G# D#
seneng nggawe aku susah
G# A#
nanging aku wegah pisah..
D# A#
Tak tompo nganggo tulusing ati
Cm A#
tak trimo sliramu tekan sak iki
G# D#
mungkin wes dadi jodone
G# A# D#
senadyan kahanane koyo ngene..

D# A#
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Cm A#
yo wes ben sing omongane sengak
G# D#
seneng nggawe aku susah
G# A#
nanging aku wegah pisah..
D# A#
Tak tompo nganggo tulusing ati
Cm A#
tak trimo sliramu tekan sak iki
G# D#
mungkin wes dadi jodone
G# A# D#
senadyan kahanane koyo ngene..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Bojo Galak, chord dasar Nella Kharisma - Bojo Galak, chordtela Nella Kharisma - Bojo Galak, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Bojo Galak, download lagu Nella Kharisma - Bojo Galak mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=ILzi15gTcuM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari