menu Request
×

Kunci Gitar NDX A.K.A - Water Paradise (Banyu Surgo New Version) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

107 views
     C              G
yen sedino ora ngombe banyu surgo
Am Em F
awak rasane lungkrah koyo digebuki
C G
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Intro : C G Am Em F C G..
C G Am Em F C G..

C
ayo kumpul dadi siji
G
seduluran tekan mati
Am
familia indonesia
Em
jangan lupa bahagia
F
ayo uwul sak kuate
C
ndene-ndene ayo ngombe
G
lalekno masalahmu
mending goyang bareng aku

C
ojo lali campurane
G
ben ora pengar ciune
Am
penak mabur nang angkasa
Em
dikancani banyu surga
F
nek kowe rumangsa
C
ndx a.k.a familia
G
ayo mabuk bareng
dunia milik kita bersama

*)
Am Em
ora eling perkorone
F C
yen lagi mumbul-mumbul
Am Em
ndem-ndeman ngasi tekan wengi
F G
ra nggagas sopo wae..

[Reff:]
C G
yen sedino ora ngombe banyu surgo
Am Em F
awak rasane lungkrah koyo digebuki
C G
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

C G
yen sedino ora kambon banyu surgo
Am Em F
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
C G
uteke dadi mikir bongso perkoro
(C)
sing ora cetho

---
C
tresno kui ora penting
G
ati cidro loro mikir
Am
ngurusi dapuranmu
Em
marai ngelu utekku
F
dituruti opo wae
C
njaluk BH tak tembuske
G
nek cawet tak nggo dewe
tak ijolke ciu wae

C
untung wae ati iki
G
gaweane sing kuoso
Am
cubo neng madein chino
Em
remuk pastoktinggal lungo
F
akeh wedok nyeraki
C
aku bingung le milihi
G
nganti senat senut
aduh pusing pala berbie

==Kembali ke : *), Reff

C
aku ngombe, kowe ngombe
G
nek wes penah rasah rese
Am
nek iseh kurang ciune
Em
mending utang tebus wae wae
F
jatah preman sak parkire
C
tambah sing susah asule
G
rasah nangis mergo tresno
ning sandingmu ono konco

C
gampang teler pulang kewer
G
mlakune wes keser-keser
Am
utekku yo melu geser
Em
ndelok dangdut langsung nyawer
F
teko ngomah balang sapu
C
bojo nesu aku mlayu
G
mending aku tuku ciu
ngombe bareng sedulurku

==Kembali ke : *), Reff

[[[[ORIGINAL CHORD]]]]

B F#
yen sedino ora ngombe banyu surgo
G#m D#m E
awak rasane lungkrah koyo digebuki
B F#
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Intro : B F# G#m D#m E B F#..
B F# G#m D#m E B F#..

B
ayo kumpul dadi siji
F#
seduluran tekan mati
G#m
familia indonesia
D#m
jangan lupa bahagia
E
ayo uwul sak kuate
B
ndene-ndene ayo ngombe
F#
lalekno masalahmu
mending goyang bareng aku

B
ojo lali campurane
F#
ben ora pengar ciune
G#m
penak mabur nang angkasa
D#m
dikancani banyu surga
E
nek kowe rumangsa
B
ndx a.k.a familia
F#
ayo mabuk bareng
dunia milik kita bersama

*)
G#m D#m
ora eling perkorone
E B
yen lagi mumbul-mumbul
G#m D#m
ndem-ndeman ngasi tekan wengi
E F#
ra nggagas sopo wae..

[Reff:]
B F#
yen sedino ora ngombe banyu surgo
G#m D#m E
awak rasane lungkrah koyo digebuki
B F#
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

B F#
yen sedino ora kambon banyu surgo
G#m D#m E
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
B F#
uteke dadi mikir bongso perkoro
(B)
sing ora cetho

---
B
tresno kui ora penting
F#
ati cidro loro mikir
G#m
ngurusi dapuranmu
D#m
marai ngelu utekku
E
dituruti opo wae
B
njaluk BH tak tembuske
F#
nek cawet tak nggo dewe
tak ijolke ciu wae

B
untung wae ati iki
F#
gaweane sing kuoso
G#m
cubo neng madein chino
D#m
remuk pastoktinggal lungo
E
akeh wedok nyeraki
B
aku bingung le milihi
F#
nganti senat senut
aduh pusing pala berbie

==Kembali ke : *), Reff

B
aku ngombe, kowe ngombe
F#
nek wes penah rasah rese
G#m
nek iseh kurang ciune
D#m
mending utang tebus wae wae
E
jatah preman sak parkire
B
tambah sing susah asule
F#
rasah nangis mergo tresno
ning sandingmu ono konco

B
gampang teler pulang kewer
F#
mlakune wes keser-keser
G#m
utekku yo melu geser
D#m
ndelok dangdut langsung nyawer
E
teko ngomah balang sapu
B
bojo nesu aku mlayu
F#
mending aku tuku ciu
ngombe bareng sedulurku

==Kembali ke : *), Reff

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A - Water Paradise (Banyu Surgo New Version), chord dasar NDX A.K.A - Water Paradise (Banyu Surgo New Version), chordtela NDX A.K.A - Water Paradise (Banyu Surgo New Version), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX A.K.A - Water Paradise (Banyu Surgo New Version), download lagu NDX A.K.A - Water Paradise (Banyu Surgo New Version) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=B4VbIiaOS_g

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari