menu Request
×

Kunci Gitar NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu (Parangtritis Feat. PJR) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

329 views
 Intro : C..

C G
wes lilakno aku kangmas
Am Em
wes cukup lalekno
F C
tresno iki ora bakal
G C
iso tak baleni dadi siji

*)
Am Em F C C-G/B
aku kesandung masalalu
Am Em F C C-G/B
ceritane aku lan sliramu
Am Em
neng parangtritis iki
F C G
koe mblenjani janji...

[Reff:]
C G
opo ora eling
Am Em
mbiyen koe karo aku
F C
ngukir tresno sak gedhene
G
langit biru..
C G Am
separo rogo iki
Em F
mung kanggo awakmu
C G
cerito iki bakal tak kenang
C
neng masalalu..

[Rapp]
C G
parangtiris ninggal janji
Am
sing dadi seksine tresno
Em
nalikone tok ucapke
F
sumpah janji tekan mati
C
siji-sijine mung riko
G
mboten enten sing liyane
roso loro ati iki
cukup tak rasakke dewe

C G Am Em
ngenes batinku loro atiku
F C G
mesakno aku aduh mesakno aku

*)
Am Em F C C-G/B
aku kesandung masalalu
Am Em F C C-G/B
ceritane aku lan sliramu
Am Em
neng parangtritis iki
F C G
koe mblenjani janji...

[Reff:]
C G
opo ora eling
Am Em
mbiyen koe karo aku
F C
ngukir tresno sak gedhene
G
langit biru..
C G Am
separo rogo iki
Em F
mung kanggo awakmu
C G
cerito iki bakal tak kenang
C
neng masalalu..

C G
mantep mlayu kesandung watu
Am
kok yo tego ninggal aku
Em
kowe gandeng priyo brewu
F
cukup mesem emot nesu
C
rumangsamu aku kuat
G
nahan luka paling berat
ati muntap pengen ndupak
bojomu tak gawe wafat

C G
kembalilah sayang
Am Em
aku ingin duduk di pelaminan
F C
aku dan kamu menjadi kita
G
jangan sampai ada orang ketiga

*)
Am Em F C C-G/B
aku kesandung masalalu
Am Em F C C-G/B
ceritane aku lan sliramu
Am Em
neng parangtritis iki
F C G
koe mblenjani janji...

C G
masalalu kita
Am Em
begitu sangat indahnya
F C
kita ucap janji suci
G
sehidup semati tapi
C G
maafkanlah sayang
Am Em
ku akhiri cerita kita
F C
kenanglah aku di hatimu
G C
selamanya jadi masalalu

[Reff:]
C G
opo ora eling
Am Em
mbiyen koe karo aku
F C
ngukir tresno sak gedhene
G
langit biru..
C G Am
separo rogo iki
Em F
mung kanggo awakmu
C G
cerito iki bakal tak kenang
C
neng masalalu..

C G
yen pancen dalane
Am Em
aku kudu piye
F C
nompo loro roso tresno
G C
tak ikhlaske Insya Allah lilo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu (Parangtritis Feat. PJR), chord dasar NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu (Parangtritis Feat. PJR), chordtela NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu (Parangtritis Feat. PJR), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu (Parangtritis Feat. PJR), download lagu NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu (Parangtritis Feat. PJR) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=NZnSYGKb1yk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari