menu Request
×

Kunci Gitar NDX A.K.A - Kenanganmu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

132 views
          Em                  Am
Ra bakal tak lalekke kenanganmu
D G
Naliko netes tok elap eluhku..
C Am
Nanging saikine aku lan sliramu
B Em B
Sampun kepisah loro neng batinku..

#)
Am Em
Mesakne aku isih nggowo tresno ati
B Em B
Senajan ra mungkin iso bali..

Reff:
Em Am
Ra bakal tak lalekke kenanganmu
D G
Naliko netes tok elap eluhku..
C Am
Nanging saikine aku lan sliramu
B Em B
Sampun kepisah loro neng batinku..

Em Am
Wis ono ganti kenyan neng sliramu
D G
Kang biso gawe bungah wong tuamu..
C Am
Roso ati tasih pengen mbaleni
B Em B
Nanging kabeh namung ono ing ngimpi..

Em
saiki aku rung biso nglalekke kabeh kenangan
Am
rikolo isih sesandhingan kalih sampean
D
nanging kabeh wis bubar uripku dadi ambyar
G
aku mbok tinggal dewe ati isone sabar..
C
ra kuat roso iki wis ono sing ngganteni
Am
kang luwih becik lan nggawe seneng ati
B
kang dadi pilihan marang wong tuamu
Em B
dudu aku sing tansah kurang ono neng uripmu..

#)
Am Em
Mesakne aku isih nggowo tresno ati
B Em B
Senajan ra mungkin iso bali..

Reff:
Em Am
Ra bakal tak lalekke kenanganmu
D G
Naliko netes tok elap eluhku..
C Am
Nanging saikine aku lan sliramu
B Em B
Sampun kepisah loro neng batinku..

Em Am
Wis ono ganti kenyan neng sliramu
D G
Kang biso gawe bungah wong tuamu..
C Am
Roso ati tasih pengen mbaleni
B Em B
Nanging kabeh namung ono ing ngimpi..

Em
tansah kulo nyenyuwun marang gusti kang agung
Am
roso iki mboten ilang wonten batin kekurung
D
bakal tak simpen tresnoku kang tulus suci
G
najan wektu iki kulo dudu kuoso sing nduweni..
C
wonten ing endahe sore sliramu bakal tak simpen
Am
ono wingi kang sepi atiku tansah remen
B
arepo ono sing nduwe udu awakku iki
Em B
namung neng ngimpi kabeh crito bakal bali..

#)
Am Em
Mesakne aku isih nggowo tresno ati
B Em B
Senajan ra mungkin iso bali..

Reff:
Em Am
Ra bakal tak lalekke kenanganmu
D G
Naliko netes tok elap eluhku..
C Am
Nanging saikine aku lan sliramu
B Em B
Sampun kepisah loro neng batinku..

Em Am
Ra bakal tak lalekke kenanganmu
D G
Naliko netes tok elap eluhku..
C Am
Nanging saikine aku lan sliramu
B Em B
Sampun kepisah loro neng batinku..

Em Am
Wis ono ganti kenyan neng sliramu
D G
Kang biso gawe bungah wong tuamu..
C Am
Roso ati tasih pengen mbaleni
B Em
Nanging kabeh namung ono ing ngimpi..
B Em
Nnamung ono ing ngimpi..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A - Kenanganmu, chord dasar NDX A.K.A - Kenanganmu, chordtela NDX A.K.A - Kenanganmu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX A.K.A - Kenanganmu, download lagu NDX A.K.A - Kenanganmu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=w0rFm7xm4bA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari