menu Request
×

Kunci Gitar NDX AKA - Goblok Chord Dasar dan Lirik Lengkap

97 views
 Intro : C G Am Em
        F C G  C

Reff :
      C                G
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       Am              Em
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   F           C
 bola bali ati mbok larani
   G
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      C              G
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      Am                 Em
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     F              C
 wis tak loske kowe ro liyane
    G                          C
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

C               G
 rasane atiku loro
                      Am
yen kelingan janji-janji
                    Em
mbiyen ngomonge tresno
                    F
eh jebule mung ngapusi
                 C
pisan pindo tak ngapuro
                    G
ping telu karo wong liyo
ping papat malah lungo
                C
asssh atiku wis kulino..

C            G                     Am
 di larani bola bali ngopo tak baleni
            Em                     F
opo koyo ngene roso tresno tekan mati
             C             G
aku pingin lali kepiye carane
                          (C)
duh Gusti atiku ambyar rasane..

Reff :
      C                G
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       Am              Em
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   F           C
 bola bali ati mbok larani
   G
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      C              G
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      Am                 Em
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     F              C
 wis tak loske kowe ro liyane
    G                          C
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

C                G
wis hop stop aku ra kuat tenan
    Am                  Em
nglakoni tresno iki rasane dadi edan
   F                   C
saiki aku sadar kowe nangis ning pundakku
      G
tok jileh nggo bersandar
nek wis mari ninggal aku..

       C              G
tangis air matamu kubalas dengan cinta
     Am                   Em
tapi kasih sayangku kau balas dengan luka
F                      C
cidro ning ati iki ben tak tambani
  G
tulong kowe lungo wae
                    (C)
please don't back to me..!

[featuring]
       C             G
 tresnoku.. nglarani atimu
     Am            Em         F
 lungoku.. nggawe tangise sliramu
     C            G
 sepurane.. kabeh iki salahku..

     C          G
 opo ra..iso di baleni
     Am           Em
 cerito.. tresno koyo wingi
      F              C
 janjiku.. bakal tak tresnani
 G               C
 kowe.. tekane mati..

Reff :
      C                G
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       Am              Em
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   F           C
 bola bali ati mbok larani
   G
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      C              G
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      Am                 Em
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     F              C
 wis tak loske kowe ro liyane
    G                          C
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A E F#m C#m
        D A E  A

Reff :
      A                E
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       F#m             C#m
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   D           A
 bola bali ati mbok larani
   E
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      A              E
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      F#m                C#m
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     D              A
 wis tak loske kowe ro liyane
    E                          A
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

A               E
 rasane atiku loro
                      F#m
yen kelingan janji-janji
                    C#m
mbiyen ngomonge tresno
                    D
eh jebule mung ngapusi
                 A
pisan pindo tak ngapuro
                    E
ping telu karo wong liyo
ping papat malah lungo
                A
asssh atiku wis kulino..

A            E                     F#m
 di larani bola bali ngopo tak baleni 
            C#m                    D
opo koyo ngene roso tresno tekan mati
             A             E
aku pingin lali kepiye carane
                           A
duh Gusti atiku ambyar rasane..

Reff :
      A                E
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       F#m             C#m
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   D           A
 bola bali ati mbok larani
   E
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      A              E
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      F#m                C#m
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     D              A
 wis tak loske kowe ro liyane
    E                          A
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

A                E
wis hop stop aku ra kuat tenan
    F#m                 C#m
nglakoni tresno iki rasane dadi edan
   D                   A
saiki aku sadar kowe nangis ning pundakku
      E
tok jileh nggo bersandar
nek wis mari ninggal aku..

       A              E
tangis air matamu kubalas dengan cinta
     F#m                  C#m
tapi kasih sayangku kau balas dengan luka
D                      A
cidro ning ati iki ben tak tambani
  E
tulong kowe lungo wae 
                     A 
please don't back to me..!

[featuring]
       A             E
 tresnoku.. nglarani atimu
     F#m           C#m        D
 lungoku.. nggawe tangise sliramu
     A            E
 sepurane.. kabeh iki salahku..

     A          E
 opo ra..iso di baleni
     F#m          C#m
 cerito.. tresno koyo wingi
      D              A
 janjiku.. bakal tak tresnani
 E               A
 kowe.. tekane mati..

Reff :
      A                E
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       F#m             C#m
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   D           A
 bola bali ati mbok larani
   E
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      A              E
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      F#m                C#m
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     D              A
 wis tak loske kowe ro liyane
    E                          A
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

Outro : A

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX AKA - Goblok, chord dasar NDX AKA - Goblok, chordtela NDX AKA - Goblok, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX AKA - Goblok, download lagu NDX AKA - Goblok mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=mITJp3C--G8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari