menu Request
×

Kunci Gitar NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

231 views
 Intro : (spoke)

Am
 dek, masio sainganku koncoku dewe
             G
sugih sugih, luwih ganteng seko aku
C
aku panggah ra mundur dek
D
modal nekat mencintaimu
Bm
 los sak kabehe
Em                          Am
pokoke aku tetep panggah mencintaimu
D                       G
wani ngeyel dek, wani nekat,
wani ajur demi kowe

              G
tresno neng jero dodo..
                 Bm
seng tak jaluk imbangono..
       C           D
masio aku ra sugeh bondo
            G
moh yen digawe loro..

Reff :
       C         D
 sak pedote nafasku
        Bm              Em
 mung kowe seng tak tunggu
         Am          D       G
 ora ono liyane seng neng atiku..
                         (a.o a.o ya..)
       C         D
 sak enteke nyawaku
     Bm           Em
 ora ngaleh tresnaku
 (wani ngeyel dek)
        Am          D          G
 ademe angin dalu dadi saksi bisu..

        G
nduweku mung roso tresno
dudu setumpuk bondo
      Bm
nekat mencintaimu
kui wis dadi prinsipku
     C
ngenei perhatian
     D
ngenei kasih sayang
        G
berjalannya waktu
mugo mugo koe dadi nyaman

        G
cintaku wis kadung mapan
penuh doa harapan
     Bm
berpaling dari hatimu itu tidak akan
       C                D
nek ra kowe ra wae, aku emoh liyane
      G
tetep konsisten mencintaimu selawase

Reff :
       C         D
 sak pedote nafasku
        Bm              Em
 mung kowe seng tak tunggu
         Am          D       G
 ora ono liyane seng neng atiku..
                         (a.o a.o ya..)
       C         D
 sak enteke nyawaku
     Bm           Em
 ora ngaleh tresnaku
 (wani ngeyel dek)
        Am          D          G
 ademe angin dalu dadi saksi bisu..

        G
aku panggah tetep ngeyel
masio cinta koe angel
    Bm
ra urusan sainganku mung konco cedakku
    C
aku ra bakal mundur
    D
ati wis kadung njegur
        G
wani ngeyel, wani perih
wani mumet, wani ajur

        G
sak pedote nafas iki
sak enteke nyowo iki
         Bm
tresnoku ra pindah ati
dirimu sing tak tenani
        C
janji bakalan tak jogo
          D
nganti nyowo iki lungo
         G
tresnoku ora mungkin
ora mungkin ngeliyo

Featured (Tiara Yantika)

          C            D
(sing tak suwun mung siji..)
     Bm       Em
(koe sing gemati..)
          Am
(jogonen ati iki..)
  D          G
(ojo nganti aku mbok larani..)

        C        D
(tulong jaganen aku..)
        Bm         Em
(tulong jogo tresnoku..)
         Am
(adem e angin ndalu..)
   D          G
(dadi saksi bisu..)

Reff :
       C         D
 sak pedote nafasku
        Bm              Em
 mung kowe seng tak tunggu
         Am          D       G
 ora ono liyane seng neng atiku..
                         (a.o a.o ya..)
       C         D
 sak enteke nyawaku
     Bm           Em
 ora ngaleh tresnaku
 (wani ngeyel dek)
        Am          D          G
 ademe angin dalu dadi saksi bisu.. (hek ah!)

       C         D
 sak pedote nafasku
        Bm              Em
 mung kowe seng tak tunggu
      Am             D       G
 ora ono liyane seng neng atiku..
                         (a.o a.o ya..)
       C         D
 sak enteke nyawaku
     Bm           Em
 ora ngaleh tresnaku
 (wani ngeyel dek)
        Am          D          G
 ademe angin dalu dadi saksi bisu..
        Am          D          G
 ademe angin dalu dadi saksi bisu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version), chord dasar NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version), chordtela NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version), download lagu NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=EZVBhczvPVU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari