menu Request
×

Kunci Gitar NDX A.K.A Ft. PJR - Anti Kimcil Kimcil Club Chord Dasar dan Lirik Lengkap

102 views
Capo di fret 2

C              G
 jamane jaman edan
         Am                Em
kimcil jahat saiki mata duitan..
       F          G
rupo bagus ra jaminan
          C           Am
setang bunder wes inceran
     F             G          C
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

C               G
 ora gelem prihatin
        Am                         Em
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     F               G
ada uang abang kau sayang
         C               Am
tak ada uang abang kau buang
      F            G       C
tresnomu nggawe dompetku kelaran

(Intro) C  F G C Bm

Am                   Em
bukan uang yang membuat rasa sayang
F                    C          G
bukan harta yang memadu rasa cinta
Am                 Em
mergo tresno sak tuluse nganggo roso
F                C    G        Am
mergo bondo ora iso.. nuku tresno..

F              G
 cil cepet sadaro
        Em                       Am
sak tuluse tresno ora mandang bondho
F              G
 cil cepet sadaro
         Em                  Am
bondho dunyo mati ra iso digowo
          F              G
aku tak lungo (aku tak lungo)
                  C
golek tombo ati loro..

(Chorus)
C              G
 jamane jaman edan
         Am                Em
kimcil jahat saiki mata duitan..
       F          G
rupo bagus ra jaminan
          C           Am
setang bunder wes inceran
     F             G          C
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

C               G
 ora gelem prihatin
        Am                         Em
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     F               G
ada uang abang kau sayang
         C               Am
tak ada uang abang kau buang
      F            G       C
tresnomu nggawe dompetku kelaran

Am                                    Em
 Kok pendak dino mikirmu urip serba mewah
                                         F
Iso mangan neng angkringan wes alhamdulillah
                                   C
Mbok yo Tulung kowe rasah kakean polah
                    G
Sesok tak jak omah-omah wediku bubrah

Am                                       Em
 Pendak dino jalan-jalan ngemoll karo shoping
                              F
BPKB ku mlebu bank aku dadi pusing
                                   C
Tresno karo kowe ditagih koyo rentenir
                 G             Am
Nek aku rakuat Sue sue dadi gendeng

Am           Em
 Mas aku iki senenge dandan
F
Kudu seng larang
        C             G
Ben disawang tambah sayang
Am               Em
Kabeh mau kudu wani le modali.. mas
F          C     G           Am
BPJS ora payu di nggo ngragati..

F              G
 cil cepet sadaro
        Em                       Am
sak tuluse tresno ora mandang bondho
F              G
 cil cepet sadaro
         Em                  Am
bondho dunyo mati ra iso digowo
          F              G
aku tak lungo (aku tak lungo)
                  C
golek tombo ati loro..

(Chorus)
C              G
 jamane jaman edan
         Am                Em
kimcil jahat saiki mata duitan..
       F          G
rupo bagus ra jaminan
          C           Am
setang bunder wes inceran
     F             G          C
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

C               G
 ora gelem prihatin
        Am                         Em
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     F               G
ada uang abang kau sayang
         C               Am
tak ada uang abang kau buang
      F            G       C     G C
tresnomu nggawe dompetku kelaran..





D              A
 jamane jaman edan
         Bm                Dm
kimcil jahat saiki mata duitan..
       G          A
rupo bagus ra jaminan
          D           Bm
setang bunder wes inceran
     G             A          D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D               A
 ora gelem prihatin
        Bm                         Dm
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     G               A
ada uang abang kau sayang
         D               Bm
tak ada uang abang kau buang
      G            A       D
tresnomu nggawe dompetku kelaran

(Intro) D  G A D Bm

Bm                   Dm
bukan uang yang membuat rasa sayang
G                    D          A
bukan harta yang memadu rasa cinta
Bm                 Dm
mergo tresno sak tuluse nganggo roso
G                D    A        Bm
mergo bondo ora iso.. nuku tresno..

G              A
 cil cepet sadaro
        Dm                      Bm
sak tuluse tresno ora mandang bondho
G              A
 cil cepet sadaro
         Dm                 Bm
bondho dunyo mati ra iso digowo
          G              A
aku tak lungo (aku tak lungo)
                  D
golek tombo ati loro..

(Chorus)
D              A
 jamane jaman edan
         Bm                Dm
kimcil jahat saiki mata duitan..
       G          A
rupo bagus ra jaminan
          D           Bm
setang bunder wes inceran
     G             A          D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D               A
 ora gelem prihatin
        Bm                         Dm
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     G               A
ada uang abang kau sayang
         D               Bm
tak ada uang abang kau buang
      G            A       D
tresnomu nggawe dompetku kelaran

Bm                                    Dm
 Kok pendak dino mikirmu urip serba mewah
                                         G
Iso mangan neng angkringan wes alhamdulillah
                                   D
Mbok yo Tulung kowe rasah kakean polah
                    A
Sesok tak jak omah-omah wediku bubrah

Bm                                       Dm
 Pendak dino jalan-jalan ngemoll karo shoping
                              G
BPKB ku mlebu bank aku dadi pusing
                                   D
Tresno karo kowe ditagih koyo rentenir
                 A             Bm
Nek aku rakuat Sue sue dadi gendeng

Bm           Dm
 Mas aku iki senenge dandan
G
Kudu seng larang
        D             A
Ben disawang tambah sayang
Bm               Dm
Kabeh mau kudu wani le modali.. mas
G          D     A           Bm
BPJS ora payu di nggo ngragati..

G              A
 cil cepet sadaro
        Dm                      Bm
sak tuluse tresno ora mandang bondho
G              A
 cil cepet sadaro
         Dm                 Bm
bondho dunyo mati ra iso digowo
          G              A
aku tak lungo (aku tak lungo)
                  D
golek tombo ati loro..

(Chorus)
D              A
 jamane jaman edan
         Bm                Dm
kimcil jahat saiki mata duitan..
       G          A
rupo bagus ra jaminan
          D           Bm
setang bunder wes inceran
     G             A          D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D               A
 ora gelem prihatin
        Bm                         Dm
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     G               A
ada uang abang kau sayang
         D               Bm
tak ada uang abang kau buang
      G            A       D     A D
tresnomu nggawe dompetku kelaran..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A Ft. PJR - Anti Kimcil Kimcil Club, chord dasar NDX A.K.A Ft. PJR - Anti Kimcil Kimcil Club, chordtela NDX A.K.A Ft. PJR - Anti Kimcil Kimcil Club, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX A.K.A Ft. PJR - Anti Kimcil Kimcil Club, download lagu NDX A.K.A Ft. PJR - Anti Kimcil Kimcil Club mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=MoIg_NXoOTQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari