menu Request
×

Ndarboy Genk - Salah Pilih MP3 dan Lirik Lagu

115 views

Berikut adalah lirik lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih dari Ndarboy Genk. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

jaremu aku mung siji sijine
sing bakal mbok tresnani sak lawase
nanging opo bukti kabeh mung sewates janji
nyatane ono sing liyo ning mburi

yen pancen kowe seneng karo dekne
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio
ngapuro tanpo pamit aku lungo

aku ra bakal bali
kowe ra sah nggolek i
uwes kadung loro ati
mergo kowe sing njalari

senajan abot sanggane
kudu pisah ro kowe
nanging yen tak pikir
cen aku sing salah (aku sing salah)
aku sing salah milih kowe

opo kowe ora rumongso
nek pancen kowe sing salah
bubaran wae nek koyo ngene carane

wes ora usah dibacutno
timbang kowe ora betah
lungo sing adoh atiku wes emoh..

aku salah
salah pilih
ho.. aa..
aaaaaa..

yen pancen kowe seneng karo dekne
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio
ngapuro tanpo pamit aku lungo

aku ra bakal bali
kowe ra sah nggolek i
uwes kadung loro ati
mergo kowe sing njalari

senajan abot sanggane
kudu pisah ro kowe
nanging yen tak pikir
cen aku sing salah (aku sing salah)
aku sing salah milih kowe.

opo kowe ora rumongso
nek pancen kowe sing salah
bubaran wae nek koyo ngene carane..

wes ora usah dibacutno
timbang kowe ora betah
lungo sing adoh atiku wes emoh..
opo kowe ora rumongso
nek pancen kowe sing salah
bubaran wae nek koyo ngene carane..

wes ora usah dibacutno
timbang kowe ora betah
lungo sing adoh atiku wes emoh..
lungo sing adoh atiku wes emoh..
lungo sing adoh.. atiku wes..
emoh.. ha a haa.. ha.

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih, chord dasar Ndarboy Genk - Salah Pilih, chordtela Ndarboy Genk - Salah Pilih, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih, download lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=3COPjh_B9_Q

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari