menu Request
×

Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem MP3 dan Lirik Lagu

78 views

Berikut adalah lirik lagu Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem dari Ndarboy Genk. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

roso kangen sing kudu tak pendem
bodho iki mboten saget sungkem
tasih katah salah, luput lan dosaku
bapak ibu ngapuranen aku

sopo wong sing atine ra sedih
bodho iki aku ora mulih
akeh wong do nganggur, akeh wong do ngelih
salam kangge dulur lan tonggo tepalih

tak ikhlas ikhlaske, tak lilak lilakke
pacobaning urip mugo ndang ono tambane

sabar (kudu sabar)
aku mung iso wenehi kabar
di kandeli usaha ugo ikhtiar'e
gusti kulo nyuwun kawelasane

pasrah (kudu pasrah)
iki kabeh mung mergo musibah
meh ngopo ngopo kudu neng njero omah
welingku mung siji, ndedonga lan ngibadah

sopo wong sing atine ra sedih
bodho iki aku ora mulih
akeh wong do nganggur, akeh wong do ngelih
salam kangge dulur lan tonggo tepalih

tak ikhlas ikhlaske, tak lilak lilakke
pacobaning urip mugo ndang ono tambane

sabar (kudu sabar)
aku mung iso wenehi kabar
di kandeli usaha ugo ikhtiar'e
gusti kulo nyuwun kawelasane

pasrah (kudu pasrah)
iki kabeh mung mergo musibah
meh ngopo ngopo kudu neng njero omah
welingku mung siji, ndedonga lan ngibadah

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem, chord dasar Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem, chordtela Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem, download lagu Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=H-0n4IJuesE

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari