menu Request
×

Kunci Gitar Ndarboy Genk - Marai Budreg Chord Dasar dan Lirik Lengkap

44 views
Intro : C Fm C Fm
        Am -G D/F# Dm G

   C             C7
ngene salah.. ngono salah..
    F          Fm          C
yen koyo ngene aku sing ngalah..
 Am      E/G#     G       D/F#
aku karo kowe.. kowe karo de'e..
Dm         G            C   Fm
aku ikhlas trimo meneng wae..

 C           C7
iki piye.. kudu piye..
    F           Fm     C
tresnoku pancen opo anane..
 Am       E/G#      G         D/F#
aku wes tenanan wes kadung berkorban..
Dm           G           C
meh bertahan wes ra kuat tenan..

Dm            Em
 remok.. ajur mumur setyoku..
     Fm                    G
kowe milih karo sing ora mutu..

Reff :
            C           E
 yen pancen wes ora sejalan..
    Am     Gm  -C
 ra usah nesunan
     F       Em          Dm  G
 wes reti ujunge bakalan bubaran..

        C            E
 pancen mung marai budreg..
  Am           Gm    -C
 aku sing kudu mandheg
      F             G        (C)
 nglanjutke langkah karo ati sing teteg..

Int. C Fm C Fm
     (wes bubar..[6x])

 C           C7
iki piye.. kudu piye..
    F           Fm     C
tresnoku pancen opo anane..
 Am       E/G#      G         D/F#
aku wes tenanan wes kadung berkorban..
Dm           G        C
meh bertahan wes ra kuat tenan..

Dm            Em
 remok.. ajur mumur setyoku..
     Fm                    G
kowe milih karo sing ora mutu..

Reff :
            C           E
 yen pancen wes ora sejalan..
    Am     Gm  -C
 ra usah nesunan
     F       Em          Dm  G
 wes reti ujunge bakalan bubaran..

        C            E
 pancen mung marai budreg..
  Am           Gm    -C
 aku sing kudu mandheg
      F             G        C
 nglanjutke langkah karo ati sing teteg..

-G           C        E
 yen pancen wes ora sejalan..
    Am     Gm  -C
 ra usah nesunan
     F       Em          Dm  G
 wes reti ujunge bakalan bubaran..

        C            E
 pancen mung marai budreg..
  Am           Gm    -C
 aku sing kudu mandheg
      F             G        C
 nglanjutke langkah karo ati sing teteg..
 E  Am     Gm -C
  huwoo.. aa aaaah..
   F                G         (C)
 mugo Gusti maringi jodho sing mantep..

C              Fm
 (dewe bakal bubar, dewe ra sejalan)
    C               Fm         C
hu uu.. (raiso bertahan..) hu uu uu..

Outro : C Fm C Fm

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A Dm A Dm
        F#m -E B/D# Bm E

   A             A7
ngene salah.. ngono salah..
    D          Dm          A
yen koyo ngene aku sing ngalah..
 F#m     C#/F     E       B/D#
aku karo kowe.. kowe karo de'e..
Bm         E            A   Dm
aku ikhlas trimo meneng wae..

 A           A7
iki piye.. kudu piye..
    D           Dm     A
tresnoku pancen opo anane..
 F#m      C#/F      E         B/D#
aku wes tenanan wes kadung berkorban..
Bm           E           A
meh bertahan wes ra kuat tenan..

Bm            C#m
 remok.. ajur mumur setyoku..
     Dm                    E
kowe milih karo sing ora mutu..

Reff :
            A           C#
 yen pancen wes ora sejalan..
    F#m    Em  -A
 ra usah nesunan
     D       C#m         Bm  E
 wes reti ujunge bakalan bubaran..

        A            C#
 pancen mung marai budreg..
  F#m          Em    -A
 aku sing kudu mandheg
      D             E        (A)
 nglanjutke langkah karo ati sing teteg..

Int. A Dm A Dm
     (wes bubar..[6x])

 A           A7
iki piye.. kudu piye..
    D           Dm     A
tresnoku pancen opo anane..
 F#m      C#/F      E         B/D#
aku wes tenanan wes kadung berkorban..
Bm           E        A
meh bertahan wes ra kuat tenan..

Bm            C#m
 remok.. ajur mumur setyoku..
     Dm                    E
kowe milih karo sing ora mutu..

Reff :
            A           C#
 yen pancen wes ora sejalan..
    F#m    Em  -A
 ra usah nesunan
     D       C#m         Bm  E
 wes reti ujunge bakalan bubaran..

        A            C#
 pancen mung marai budreg..
  F#m          Em    -A
 aku sing kudu mandheg
      D             E        A
 nglanjutke langkah karo ati sing teteg..

-E           A        C#
 yen pancen wes ora sejalan..
    F#m    Em  -A
 ra usah nesunan
     D       C#m         Bm  E
 wes reti ujunge bakalan bubaran..

        A            C#
 pancen mung marai budreg..
  F#m          Em    -A
 aku sing kudu mandheg
      D             E        A
 nglanjutke langkah karo ati sing teteg..
 C#  F#m    Em -A
   huwoo.. aa aaaah..
   D                E         (A)
 mugo Gusti maringi jodho sing mantep..

A              Dm
 (dewe bakal bubar, dewe ra sejalan)
    A               Dm         A
hu uu.. (raiso bertahan..) hu uu uu..

Outro : A Dm A Dm

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Marai Budreg, chord dasar Ndarboy Genk - Marai Budreg, chordtela Ndarboy Genk - Marai Budreg, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ndarboy Genk - Marai Budreg, download lagu Ndarboy Genk - Marai Budreg mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ienjyrfacu4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari