menu Request
×

Ndarboy Genk - Kalah Awu MP3 dan Lirik Lagu

112 views

Berikut adalah lirik lagu Ndarboy Genk - Kalah Awu dari Ndarboy Genk. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

ngopo aku sing selalu salah
ngopo aku sing kudu ngalah
kedung jeru iso tak jajaki
nanging ati ne manungso sopo sing ngerti
sak landepe belati isih landep lathi
mulo kudu ngati ati

aku meneng mung ngempet lara
aku pancen wong ra sepiro
urip iki mung saw~ng sinaw~ng
ora golek pemenang, ojo saling njeglang
sak panase geni isih panas ati
yen diomongke neng mburi

gusti salah kulo nopo
kerep ditulo tulo
arep sambat bingung karo sopo

gusti mantepno lakuku
duduhno dalanku
yen kudu kalah, aku mung kalah awu

aku meneng mung ngempet lara
aku pancen wong ra sepiro
urip iki mung saw~ng sinaw~ng
ora golek pemenang, ojo saling njeglang
sak panase geni isih panas ati
yen diomongke neng mburi

gusti salah kulo nopo, kerep ditulo tulo
arep sambat bingung karo sopo
gusti mantepno lakuku, duduhno dalanku
yen kudu kalah, aku mung kalah awu
yen kudu kalah, aku mung kalah awu

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Kalah Awu, chord dasar Ndarboy Genk - Kalah Awu, chordtela Ndarboy Genk - Kalah Awu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ndarboy Genk - Kalah Awu, download lagu Ndarboy Genk - Kalah Awu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=TG0uY6vhCBE

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari