menu Request
×

Kunci Gitar Mergo Kowe - Just Music Official (Just TV) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

101 views
 Intro : F G Em Am
        Dm G Gm C

 C            F           C
aku.. sing pernah neng atimu
  F            G          C
kowe.. sing pernah ngisi uripku
    F          G
aku tulus ro kowe
      Em            Am
kabeh wis tak perjuangake
     Dm
janjimu neng aku..
         G
tresno tulus sa'lawase..

  C       F           C
tapi.. saiki kowe wis bedo
  F            G        C
lungo.. ninggalke aku dewe'an
     F       G
kowe ketemu aku
     Em   -G     Am
karo pacar selingkuhanmu
     Dm
ajur atiku..
           G
tak simpen neng njero dodo..

Reff :
                   F
 wis cukup sa'mene wae
             G
 aku ro sliramu
            Em
 atiku wis ajur
                       Am
 mergo kowe sing nglarani
               Dm
 sayang esih sayang
                 G
 tresno esih tresno
              C
 tapi loro atiku.. hoo..

                   F
 wis cukup sa'mene wae
             G
 aku ro sliramu
              Em
 aku njogo atimu
                      Am
 nanging kowe ninggalake
                 Dm
 wis tak perjuangke
               G
 kowe nyepelek'ke
                     C  G
 ku njaluk bubaran wae..

Musik : F G Em Am
        Dm Em F G

  C       F           C
tapi.. saiki kowe wis bedo
  F            G        C
lungo.. ninggalke aku dewe'an
     F       G
kowe ketemu aku
     Em   -G     Am
karo pacar selingkuhanmu
     Dm
ajur atiku..
           G
tak simpen neng njero dodo..

Reff :
                   F
 wis cukup sa'mene wae
             G
 aku ro sliramu
            Em
 atiku wis ajur
                       Am
 mergo kowe sing nglarani
               Dm
 sayang esih sayang
                 G
 tresno esih tresno
              C
 tapi loro atiku.. hoo..

                   F
 wis cukup sa'mene wae
             G
 aku ro sliramu
              Em
 aku njogo atimu
                      Am
 nanging kowe ninggalake
                 Dm
 wis tak perjuangke
               G
 kowe nyepelek'ke
                     C
 ku njaluk bubaran wae..

                 Dm
 wis tak perjuangke
               G
 kowe nyepelek'ke
                       C
 ku njaluk bubaran.. wae..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Just Music Official mudah, kunci gitar Just Music Official, chord lagu Mergo Kowe - Just Music Official (Just TV), chord dasar Mergo Kowe - Just Music Official (Just TV), chordtela Mergo Kowe - Just Music Official (Just TV), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Mergo Kowe - Just Music Official (Just TV), download lagu Mergo Kowe - Just Music Official (Just TV) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Just Music Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=bFfyYHJwlMU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Just Music Official

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari