menu Request
×

Kunci Gitar Masdddho - Tajin Chord Dasar dan Lirik Lengkap

10 views
Capo fret 2

Intro : Am Em F C -G/B
        Am Em F..Fm G C G

C                   Em
duh Gusti Ingkang Moho Pangapuro
        F              
kulo sampun luput gawe..
C           G
gelo wong tuo..

C                 Em
duh bapak ibuk nyuwun sepurane
         F
durung saget mbahagiyakne..
      C            G
anane mung nguciwakne..

Am                 Em
 saiki mung dadi sio-sio..
       F               G
urip dewe.. keronto-ronto..

Reff :
 C                       Em
  awit cilik mung ngombe tajin
              F
 karo banyu gulo..
                          C
 mbarang gede mung nggawe isin..
 G            (C)
 marang wong tuo..

 C                    Em
  kabeh mergo kahanan bathin
                   F
 sing ning njero dodo..
                    Dm
 ngaboti wong ayu kae..
           G         C
 sing gawe cidro lan kuciwo..

Musik : Am Em F G C -A
        Dm G Em Am
        Dm G C C-G/B

Am                 Em
 saiki mung dadi sio-sio..
       F               G
urip dewe.. keronto-ronto..

Reff :
 C                       Em
  awit cilik mung ngombe tajin
              F
 karo banyu gulo..
                          C
 mbarang gede mung nggawe isin..
 G            (C)
 marang wong tuo..

 C                    Em
  kabeh mergo kahanan bathin
                   F
 sing ning njero dodo..
                    Dm
 ngaboti wong ayu kae..
           G         C
 sing gawe cidro lan kuciwo..

 C                       Em
  awit cilik mung ngombe tajin
              F
 karo banyu gulo..
                          C
 mbarang gede mung nggawe isin..
 G            (C)
 marang wong tuo..

 C                    Em
  kabeh mergo kahanan bathin
                   F
 sing ning njero dodo..
                    Dm
 ngaboti wong ayu kae..
           G         C      A
 sing gawe cidro lan kuciwo..
 Dm                 G       C
  sing gawe cidro lan.. kuciwo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm F#m G D -A/C#
        Bm F#m G..Gm A D A

D                   F#m
duh Gusti Ingkang Moho Pangapuro
        G              
kulo sampun luput gawe..
D           A
gelo wong tuo..

D                 F#m
duh bapak ibuk nyuwun sepurane
         G
durung saget mbahagiyakne..
      D            A
anane mung nguciwakne..

Bm                 F#m
 saiki mung dadi sio-sio..
       G               A
urip dewe.. keronto-ronto..

Reff :
 D                       F#m
  awit cilik mung ngombe tajin
              G
 karo banyu gulo..
                          D
 mbarang gede mung nggawe isin..
 A            (D)
 marang wong tuo..

 D                    F#m
  kabeh mergo kahanan bathin
                   G
 sing ning njero dodo..
                    Em
 ngaboti wong ayu kae..
           A         D
 sing gawe cidro lan kuciwo..

Musik : Bm F#m G A D -B/D#
        Em A F#m Bm
        Em A D D-A/C#

Bm                 F#m
 saiki mung dadi sio-sio..
       G               A
urip dewe.. keronto-ronto..

Reff :
 D                       F#m
  awit cilik mung ngombe tajin
              G
 karo banyu gulo..
                          D
 mbarang gede mung nggawe isin..
 A            (D)
 marang wong tuo..

 D                    F#m
  kabeh mergo kahanan bathin
                   G
 sing ning njero dodo..
                    Em
 ngaboti wong ayu kae..
           A         D
 sing gawe cidro lan kuciwo..

 D                       F#m
  awit cilik mung ngombe tajin
              G
 karo banyu gulo..
                          D
 mbarang gede mung nggawe isin..
 A            (D)
 marang wong tuo..

 D                    F#m
  kabeh mergo kahanan bathin
                   G
 sing ning njero dodo..
                    Em
 ngaboti wong ayu kae..
           A         D      B
 sing gawe cidro lan kuciwo..
 Em                 A       D
  sing gawe cidro lan.. kuciwo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Masdddho mudah, kunci gitar Masdddho, chord lagu Masdddho - Tajin, chord dasar Masdddho - Tajin, chordtela Masdddho - Tajin, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Masdddho - Tajin, download lagu Masdddho - Tajin mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Masdddho di youtube: https://youtube.com/watch?v=-tx9yXp0LKk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Masdddho

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari