menu Request
×

Kunci Gitar MASALAH ATI - WZX YK Feat. Tatha Chord Dasar dan Lirik Lengkap

218 views
 Capo fret 5

Intro : Am Em Am..
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

Am    Em      Am
Dek sigaren dodoku
         F    G          C
Nek pancene kowe ra percoyo aku
Dm                G
Tresnaku ra mung ono lambe
 Em           Am
Amung siji saklawase
  Dm          G         C
Kowe tansah dadi pepujaning ati..

Am         Em       Am
Mas.. kang mas jo curigo
      F      G              C
Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo
   Dm                G
Tanpo rikuh neng ngarep moto
  Em                 Am
Kowe ngrembuk ing layang sworo
      Dm          G           C
Lambe muni ning uwong wadon liyo..

F    G           C  Am
Dek ojo salah tompo
  F         G        C
Mikir sing ora ono guno
 F         G         C      G    Am
Aku tetep njogo roso marang sliramu
   F              G          C
Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..

Reff:
  C        G          Am
  Mugo cerito tresno iki
       F      G           C      G
  Ra bakal sirno bab masalah ati
  C        G          Am
  Mugo cerito tresno iki
       F    G        C
  Dadi siji tekane mati..

Musik: C-Bm-
       Am..F..C..G.. 
       Am..F..C..G..

Am                  F
 Bola bali tak kandani
                  C
Bola bali tak omongi
                   G
Tresnaku ro kowe kui
                      Am
Pancen wis setengah mati
                F
Wis ora ono liyane
                 C
Wis ora ono gantine
                   G
Atiku wis bacut mapan
                    Am
Koyo cahyaning rembulan
            F
Opo koe ra kroso
              C
Po sajak mati roso
          G
Gaweane nesu nesu
             Am
Sing raono guno
                 F
Cubo pangerten karo aku
              C
Cubo buka'en atimu
              G
Neng kesunyatane
                     Am
Aku pancen tresno sliramu..

Am         Em       Am
Mas.. kang mas jo curigo
      F      G              C
Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo
   Dm                G
Tanpo rikuh neng ngarep moto
  Em                 Am
Kowe ngrembuk ing layang sworo
      Dm          G           C
Lambe muni ning uwong wadon liyo..

F    G           C  Am
Dek ojo salah tompo
  F         G        C
Mikir sing ora ono guno
 F         G         C      G    Am
Aku tetep njogo roso marang sliramu
   F              G          C
Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..

Reff:
  C        G          Am
  Mugo cerito tresno iki
       F      G           C      G
  Ra bakal sirno bab masalah ati
  C        G          Am
  Mugo cerito tresno iki
       F    G        C
  Dadi siji tekane mati..

  C        G          Am
  Mugo cerito tresno iki
       F      G           C      G
  Ra bakal sirno bab masalah ati
  C        G          Am
  Mugo cerito tresno iki
       F    G        C
  Dadi siji tekane mati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Am Dm..
        Bb C F..
        Bb C Am Dm
        Bb C F..

Dm    Am      Dm
Dek sigaren dodoku
         Bb   C          F
Nek pancene kowe ra percoyo aku
Gm                C
Tresnaku ra mung ono lambe
 Am           Dm
Amung siji saklawase
  Gm          C         F
Kowe tansah dadi pepujaning ati..

Dm         Am        Dm
Mas.. kang mas jo curigo
      Bb     C              F
Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo
   Gm                C
Tanpo rikuh neng ngarep moto
  Am                 Dm
Kowe ngrembuk ing layang sworo
      Gm          C           F
Lambe muni ning uwong wadon liyo..

Bb   C           F  Dm
Dek ojo salah tompo
  Bb        C        F
Mikir sing ora ono guno
 Bb        C         F      C    Dm
Aku tetep njogo roso marang sliramu
   Bb             C          F
Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..

Reff:
  F        C          Dm
  Mugo cerito tresno iki
       Bb     C           F      C
  Ra bakal sirno bab masalah ati
  F        C          Dm
  Mugo cerito tresno iki
       Bb   C        F
  Dadi siji tekane mati..

Musik: F-Em
       Dm..Bb..F..C..
       Dm..Bb..F..C..

Dm                  Bb
 Bola bali tak kandani
                  F
Bola bali tak omongi
                   C
Tresnaku ro kowe kui
                      Dm
Pancen wis setengah mati
                Bb
Wis ora ono liyane
                 F
Wis ora ono gantine
                   C
Atiku wis bacut mapan
                    Dm
Koyo cahyaning rembulan
            Bb
Opo koe ra kroso
              F
Po sajak mati roso
          C
Gaweane nesu nesu 
             Dm
Sing raono guno
                 Bb
Cubo pangerten karo aku
              F
Cubo buka'en atimu
              C
Neng kesunyatane
                     Dm
Aku pancen tresno sliramu..

Dm         Am        Dm
Mas.. kang mas jo curigo
      Bb     C              F
Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo
   Gm                C
Tanpo rikuh neng ngarep moto
  Am                 Dm
Kowe ngrembuk ing layang sworo
      Gm          C           F
Lambe muni ning uwong wadon liyo..

Bb   C           F  Dm
Dek ojo salah tompo
  Bb        C        F
Mikir sing ora ono guno
 Bb        C         F      C    Dm
Aku tetep njogo roso marang sliramu
   Bb             C          F
Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..

Reff:
  F        C          Dm
  Mugo cerito tresno iki
       Bb     C           F      C
  Ra bakal sirno bab masalah ati
  F        C          Dm
  Mugo cerito tresno iki
       Bb   C        F
  Dadi siji tekane mati..

  F        C          Dm
  Mugo cerito tresno iki
       Bb     C           F      C
  Ra bakal sirno bab masalah ati
  F        C          Dm
  Mugo cerito tresno iki
       Bb   C        F
  Dadi siji tekane mati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop mudah, kunci gitar Hip Hop, chord lagu MASALAH ATI - WZX YK Feat. Tatha, chord dasar MASALAH ATI - WZX YK Feat. Tatha, chordtela MASALAH ATI - WZX YK Feat. Tatha, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu MASALAH ATI - WZX YK Feat. Tatha, download lagu MASALAH ATI - WZX YK Feat. Tatha mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop di youtube: https://youtube.com/watch?v=3Pwx8I9IR1k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari