menu Request
×

Mala Agatha - Sorry Im Sorry MP3 dan Lirik Lagu

118 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

rasane koyo wong mati suri
yen kelingan kowe ngelarani ati
mengapa dulu aku kau cintai
sekarang kau tinggal pergi

ibarat gurun ra dadi kali
wes ra bakalan aku mbaleni
pilih pergi timbang loro ati
yen kon balen sorry i'm sorry

ra abot aku ninggalke kowe
mergo aku wes oleh gantine
ra abot aku ninggalke kowe
ojo rumongso kowe sing ganteng dewe

lanangan ra mung siji, kowe pergi golek ganti
timbang pikir ngangkrem, pikiran dadi spaneng
abang abang lambe kowe ngomong sakpenane
terusno lak-mu, tak golek dalanku dewe

kelakuanmu soyo kece bikin kesel gue
golek inspirasi rasah kakehan atraksi
manungso mung ngelampahi, gusti allah ngijabahi
kowe karo aku ditakdirne pancen du jodone

rasane koyo wong mati suri yen kelingan kowe ngelarani ati
mengapa dulu aku kau cintai, sekarang kau tinggal pergi
ibarat gurun ra dadi kali, wes ra bakalan aku mbaleni
pilih pergi timbang loro ati, yen kon balen sorry i'm sorry

ra abot aku ninggalke kowe, mergo aku wes oleh gantine
ra abot aku ninggalke kowe, ojo rumongso kowe sing ganteng dewe

lanangan ra mung siji, kowe pergi golek ganti
timbang pikir ngangkrem, pikiran dadi spaneng
abang abang lambe kowe ngomong sakpenane
terusno lak-mu, tak golek dalanku dewe

kelakuanmu soyo kece bikin kesel gue
golek inspirasi rasah kakehan atraksi
manungso mung ngelampahi, gusti allah ngijabahi
kowe karo aku ditakdirne pancen du jodone

ra abot aku ninggalke kowe, mergo aku wes oleh gantine
ra abot aku ninggalke kowe, ojo rumongso kowe sing ganteng dewe

lanangan ra mung siji, kowe pergi golek ganti
timbang pikir ngangkrem, pikiran dadi spaneng
abang abang lambe kowe ngomong sakpenane
terusno lak-mu, tak golek dalanku dewe

kelakuanmu soyo kece bikin kesel gue
golek inspirasi rasah kakehan atraksi
manungso mung ngelampahi, gusti allah ngijabahi
kowe karo aku ditakdirne pancen du jodone

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Mala Agatha mudah, kunci gitar Mala Agatha, chord lagu Mala Agatha - Sorry Im Sorry, chord dasar Mala Agatha - Sorry Im Sorry, chordtela Mala Agatha - Sorry Im Sorry, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Mala Agatha - Sorry Im Sorry, download lagu Mala Agatha - Sorry Im Sorry mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mala Agatha di youtube: https://youtube.com/watch?v=0JZ0MkES4qc

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Mala Agatha

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari