menu Request
×

Mala Agatha - Lintang Ati MP3 dan Lirik Lagu

115 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

lintang sing ono ing wengi gawe kengen ati
ati sing tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu gawe bungahe atiku
mung sliramu pepujaning atiku

ning aw-ng katon netramu ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh kangmas seng dadi memanike kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku
aku tresno sliramu

ning angin tak t-tepne
roso kangen marang sliramu
nadyan baten pingin ketemu
amung biso nyaw-ng fotomu

abote mendem kangen
kangen sing ning njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen ning njero ati

lintang sing ono ing wengi gawe kengen ati
ati sing tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu gawe bungahe atiku
mung sliramu pepujaning atiku

ning aw-ng katon netramu ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh kangmas seng dadi memanike kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku, aku tresno sliramu

ning angin tak t-tepne roso kangen marang sliramu
nadyan baten pingin ketemu, amung biso nyaw-ng fotomu
abote mendem kangen, kangen sing ning njero dodoku
gedine roso tresno iki amung tak simpen ning njero ati

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Mala Agatha mudah, kunci gitar Mala Agatha, chord lagu Mala Agatha - Lintang Ati, chord dasar Mala Agatha - Lintang Ati, chordtela Mala Agatha - Lintang Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Mala Agatha - Lintang Ati, download lagu Mala Agatha - Lintang Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mala Agatha di youtube: https://youtube.com/watch?v=HeCuNbOJXDQ

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Mala Agatha

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari