menu Request
×

Chord Makjenggirat - Suwung Kunci Gitar Dasar dan Lirik

24 views
Intro : C..Am..F Dm G..
        F G Em Am
        Dm G C..G..

C
udane wengi iki
  Am
banyu deres mili..
   F            Dm
mbarengi langkahmu ninggalke 
G        Dm G
rogo iki..

C
sepine howo ndalu
  Am
koyo to atiku..
     F             Dm
sing tansah suwung sak uwise
  G
kowe ninggal aku.. 

   F
hooooo.. udan udane 
     G         -F
udan ning njobo..
Em                      Am
 nanging teles nelesi pipi..
  G           F
kilate ning langit..
    G                C
nyamber ning njero ati..

Reff :
          F     G
 aku seng ngancani..
     Em      Am
 pas atimu perih
              Dm
 nanging wong liyo
      G
 seng mbok pilih
     C       E
 pas atimu pulih..

         F         G
 aku wes kadung nyaman..
     Em          Am
 ati wes kebak pengarepan
      Dm            G       C
 nyatane kabeh mung sewates angan..

Musik : F..Em..F G Am..

 Dm
aku sing ngancani..
          Em
wong liyo sing nduweni..
  F
loromu wis mari
          G
ganti aku sing mbok larani..

   F
hooooo.. udan udane 
     G
udan ning njobo.. hoooo..
Em                      Am
 nanging teles nelesi pipi..
  G           F
kilate ning langit..
    G                C
nyamber ning njero ati..

Reff :
          F     G
 aku seng ngancani..
     Em      Am
 pas atimu perih
              Dm
 nanging wong liyo
      G
 seng mbok pilih
     C       E
 pas atimu pulih..

         F         G
 aku wes kadung nyaman..
     Em          Am
 ati wes kebak pengarepan
      Dm            G       C
 nyatane kabeh mung sewates angan..

          F     G  A
 aku seng ngancani..

(overtune)
          G     A
 aku seng ngancani..
     F#m     Bm
 pas atimu perih
              Em
 nanging wong liyo
      A
 seng mbok pilih
     D       F#
 pas atimu pulih..

         G         A
 aku wes kadung nyaman..
     F#m         Bm
 ati wes kebak pengarepan
      Em       A            D
 nyatane kabeh mung sewates angan..
      Em    A           Bm A G
 nyatane.. aku sing kelaran..
     Bm    A   G
 haaaaa.. aa.. aaa..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..F#m..D Bm E..
        D E C#m F#m
        Bm E A..E..

A
udane wengi iki
  F#m
banyu deres mili..
   D            Bm
mbarengi langkahmu ninggalke 
E        Bm E
rogo iki..

A
sepine howo ndalu
  F#m
koyo to atiku..
     D             Bm
sing tansah suwung sak uwise
  E
kowe ninggal aku.. 

   D
hooooo.. udan udane 
     E        -D
udan ning njobo..
C#m                     F#m
 nanging teles nelesi pipi..
  E           D
kilate ning langit..
    E                A
nyamber ning njero ati..

Reff :
          D     E
 aku seng ngancani..
     C#m     F#m
 pas atimu perih
              Bm
 nanging wong liyo
      E
 seng mbok pilih
     A       C#
 pas atimu pulih..

         D         E
 aku wes kadung nyaman..
     C#m         F#m
 ati wes kebak pengarepan
      Bm            E       A
 nyatane kabeh mung sewates angan..

Musik : D..C#m..D E F#m..

 Bm
aku sing ngancani..
          C#m
wong liyo sing nduweni..
  D
loromu wis mari
          E
ganti aku sing mbok larani..

   D
hooooo.. udan udane 
     E
udan ning njobo.. hoooo..
C#m                     F#m
 nanging teles nelesi pipi..
  E           D
kilate ning langit..
    E                A
nyamber ning njero ati..

Reff :
          D     E
 aku seng ngancani..
     C#m     F#m
 pas atimu perih
              Bm
 nanging wong liyo
      E
 seng mbok pilih
     A       C#
 pas atimu pulih..

         D         E
 aku wes kadung nyaman..
     C#m         F#m
 ati wes kebak pengarepan
      Bm            E       A
 nyatane kabeh mung sewates angan..

          D     E  F#
 aku seng ngancani..

(overtune)
          E     F#
 aku seng ngancani..
     D#m     G#m
 pas atimu perih
              C#m
 nanging wong liyo
      F#
 seng mbok pilih
     B       D#
 pas atimu pulih..

         E         F#
 aku wes kadung nyaman..
     D#m         G#m
 ati wes kebak pengarepan
      C#m      F#           B
 nyatane kabeh mung sewates angan..
      C#m   F#          G#m F# E
 nyatane.. aku sing kelaran..
     G#m   F#  E
 haaaaa.. aa.. aaa..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Makjenggirat mudah, kunci gitar Makjenggirat, chord lagu Makjenggirat - Suwung, chord dasar Makjenggirat - Suwung, chordtela Makjenggirat - Suwung, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Makjenggirat - Suwung, download lagu Makjenggirat - Suwung mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Makjenggirat di youtube: https://youtube.com/watch?v=ogu9fgrEnLU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Makjenggirat

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari